navigatie overslaan

Landgoedhotel De Wilmersberg

* * * *

Landgoed De Wilmersberg: hèt landgoed van Twente. De ligging van het voormalige landhuis van een Twentse textielfamilie is fantastisch. De Wilmersberg is opgenomen in de Top 10 van beste hotels in Nederland op reizigersplatform Tripadvisor.

Landgoed De Wilmersberg: hèt landgoed van Twente. De ligging van het voormalige landhuis van een Twentse textielfamilie is fantastisch. Komende vanaf de doorgaande weg, volgt u anderhalve kilometer lang een slingerende landweg die voert langs bomenrijen en weilanden. Na elke bocht doemt een panorama op dat nóg weer indrukwekkender is dan het vorige. Dit is Twente op haar mooist.

Overnachten bij Landgoed De Wilmersberg is een belevenis op zich. Elk van onze kamers biedt een fantastisch uitzicht over de natuurrijke omgeving. De hotelkamers zijn sfeervol, modern landelijk, ingericht en geven een gevoel van thuiskomen.

In de winter geniet u van een kop koffie, high tea of een hapje en een drankje bij het knisperend haardvuur in onze gezellige lounge - de vroegere huiskamer van de familie Blijdenstein. Middenin de zomer is een plekje op ons fantastische terras zeker de moeite waard. Even tussendoor uw email lezen? Wij bieden onze gasten gratis WiFi internetverbinding aan.

In ons restaurant krijgt u de kans uw culinaire zintuigen te laten prikkelen. Onze menukaart hebben we met zorg samengesteld. Elk gerecht maken we met passie klaar en dat proeft u. Vier keer per jaar stemt onze chef-kok zijn landelijke, regionale en verse gerechten geheel af op het seizoen. De keuken van De Wilmersberg staat bekend om de hoge kwaliteit van de vegetarische gerechten. Onze sommelier zorgt voor de beste wijncombinaties bij uw diner en voor ruim 25 verschillende topwijnen die per glas zijn te bestellen. Een proeverij van heerlijkheden in het hart van Twente.

Totale ontspanning in de Wellnessboutique, een stevige massage, een ontspannende beautybehandeling of gewoon even bijkomen in het zwembad, de whirlpool of het Turks stoombad. Wie de Wellnessboutique van De Wilmersberg eenmaal heeft ontdekt, komt graag terug.

Heeft u zin in een stevige ochtendwandeling of wilt u gewoon even lekker door de natuur struinen? Vanaf De Wilmersberg lopen diverse wandel- en fietspaden rechtstreeks de bossen in. Ook golfers kunnen bij ons hun hart ophalen. In de directe omgeving van ons landgoed vindt u maar liefst vier 18-holes golfbanen. Op ons landgoed zelf vindt u 2 tennisbanen waar u gratis gebruik van kunt maken.

Bij Landgoed De Wilmersberg is gratis parkeergelegenheid. Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf NS station Oldenzaal (3km) verzorgen wij een shuttleservice. Als u onze receptie vooraf informeert over uw aankomsttijd halen wij u graag op van dit station.

Praktische info

Categorieën