Hoeve Springendal

Hoeve Springendal is uitermate geschikt voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Het is namelijk een echte natuurcamping in Twente, van waaruit je heerlijk kunt wandelen, fietsen en paardrijden.

Vele routes beginnen zelfs bij het erf van deze charmecamping. Het is ook mogelijk om jouw eigen paard mee te nemen op vakantie bij Hoeve Springendal. Het veelzijdige & authentieke natuur in de directe omgeving van de camping zorgt voor een ideale vakantie middenin het Twentse landschap.

Vakantiepark in Twente

Rust en gastvrijheid staan op Hoeve Springendal hoog in het vaandel. Verder zijn de luxe en hygiëne opvallend aanwezig en natuurlijk is de omgeving een van de grootste redenen om juist voor Hoeve Springendal te kiezen. De Hoeve ligt namelijk in een eeuwenoud beekdal met bronnen, slootjes, houtwallen, vennetjes en glooiingen. Je vindt er zeldzame vogels als de Kwartelkoning en de IJsvogel. Ga vanaf de natuurcamping mee wild spotten of wandelen met de boswachter. Ook worden er diverse workshops georganiseerd, gericht op de natuur. Ga mee met onze koetsier en gids of woensdag of zondag met paard en wagen vanaf ons erf.

Kamperen vlakbij Ootmarsum

Bij Hoeve Springendal is het mogelijk om te kamperen of een knus vakantiehuisje te huren. Deze natuurcamping in Twente is gelegen aan een prachtig beekdal. Ver weg van de bewoonde wereld, de ultieme plek om te genieten van de rust. De kampeerplekken zijn deels verhard en beschikken over een antenne-aansluiting, gratis Wifi, elektra 10 ampère, water- & riolering aansluiting. Natuurgebied het Springendal is aangewezen als een stiltegebied. Het enige wat je dus hoort op Hoeve Springendal zijn geluiden uit de natuur. Tevens behoort dit gebied tot de donkerste plekjes van Nederland. Dus in alle stilte kun je genieten van een prachtige sterrenhemel.

Bungalow huren in Twente

De bungalows bij Hoeve Springendal bieden veel privacy en zijn gelegen in het bos. De luxe vakantiehuisjes zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en bieden alle faciliteiten die je nodig hebt om er een comfortabele vakantie van te maken. Zoals comfortabele bedden, een complete keuken met vaatwasser en een luxe badkamer met douche. Hier kan je echt even tot jezelf komen! Pak een boekje erbij en geniet op het terras van het uitzicht en de vogelgeluiden om je heen. Een knus appartement huren voor 2 tot 4 personen behoort ook tot de mogelijkheden.

Zoek & Boek

Aankomst- en vertrekdatum

Aankomst- en vertrekdatum

voorzieningen

Toegankelijkheid
 • Assistentiehonden toegestaan
 • Bruikbaar toilet
 • Invalidentoilet
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Voorzieningen voor scootmobiel
Ligging
 • Bij het bos
 • Landelijk gelegen
Faciliteiten
 • Honden toegestaan
Faciliteiten camperplaats
 • Honden toegestaan
Voorzieningen bungalow
 • Bedlinnen aanwezig
Wifi
 • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter