Bijzonder overnachten

Bijzonder overnachten in Twente

Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere locatie om een weekend of midweek te verblijven dan bent u in Twente op het juiste adres. Ontspannen, beleven en ontdekken zijn slechts drie van de vele steekwoorden die u in Twente terug kunt vinden. Voor zowel een ontspannen als een actieve vakantie is dit de juiste locatie. Er zijn diverse bijzondere plekken waar u kunt overnachten. Wat dacht u van een boerderij of een huisje in het bos?

Ontdek de leukste plekjes

Voor een overnachting in Twente

Natuurlogies Buurse Buiten

Wakker worden samen met de natuur. Natuurlogies Buurse Buiten zijn drie bijzondere, kleinschalige logiesverblijven midden in natuurgebied Het Witte Veen.

lees meer

Theehuis Dennenoord & Restaurant The Barn

Theehuis Dennenoord is een landelijk gelegen sfeervol houten pand in de bosrijke omgeving tussen Vasse en Ootmarsum, ook wel bekend als één van de mooiste gebieden in Twente.

lees meer

Landelijk overnachten

Twente staat bekend om haar landelijke sfeer. De perfecte verblijfsplek is dan ook een boerderij of een bed & breakfast op het platteland. Toch kan het nog specialer! Overnacht bijvoorbeeld in een voormalige schaapskooi en geniet optimaal van de groene omgeving. Of verblijf in een lodge op het platteland waar men slaapt in een ouderwetse bedstede. Op je kan zelfs slapen in een sterrenkubus, een vierkant houten huisje met een koepel op het plafond, in het midden van het landgoed.