navigatie overslaan

Camping Scholtenhagen

bij ons kom je nog gewoon kamperen, reserveren mag maar is niet verplicht, even een telefoontje en u hebt een plaatsje voor zolang u dat wenst. Heerlijk in Haaksbergen. Hier vind je een fijne combinatie van de omgeving, rust, sfeer, persoonlijke benadering en diverse sportieve uitdagingen

Eenvoudig genieten, altijd een warm welkom en altijd een aanspreekpunt. Camping Scholtenhagen is een echt familiebedrijf, wat je merkt in de warme ontvangst en het persoonlijke contact tijdens de rest van het verblijf. Iedereen is welkom, zelfs de huisdieren (mits aangelijnd). Iedereen is hier welkom, of je nu komt om te rusten, spelen, genieten of ontspannen.

Camping in Haaksbergen

Zin om te kamperen? Kom naar Camping Scholtenhagen. De toeristische kampeerplaatsen zijn verdeeld over 2 prachtige velden met ruime plaatsen die geschikt zijn voor caravans, tenten en vouwwagens. De kampeerplaatsen zijn omringd door weilanden en bos. De receptie is een leuke plek om bij elkaar te komen, want hier is ook een loungeruimte te vinden en er is een groot activiteitengebouw. Tevens is er een bar met terras met uitzicht op de speeltuin, zo heb je altijd overzicht op wat de kinderen aan het beleven zijn.

Glamping in Twente

Bij Camping Scholtenhagen is het ook mogelijk om een luxe Tentvilla te huren, voor een echte Glamping-ervaring. Hier beleef je een welverdiende vakantie met 6 personen. In de tentvilla zijn maar liefst 3 slaapkamers te vinden, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een gezellige zithoek en een volledig ingerichte keuken. Lekker buiten zitten kan op het overdekte terras.

Dagje uit in Haaksbergen

Haaksbergen ligt in een groene omgeving maar in de buurt zijn ook tal van bezienswaardigheden te bezoeken , zoals kerken, musea of natuurparken. Ga mee met een culinaire wandeltocht door Haaksbergen, ontdek de Buurserbeek per boot, ga lekker tennissen, mountainbiken of ga lekker zwemmen in het subtropisch zwemparadijs dat naast Camping Scholtenhagen te vinden is.

Zoek & Boek

glampingtenten

we hebben 3 prachtige 6 persoons glampingtenten op een rustig kampeerveld, volledig ingericht en van alle gemakken voorzien.

We zijn een camping, waarbij ook ook accommodaties kunt huren, die een gevoel van nostalgie opwekt, in een van de stilste gemeenten van Nederland. Wat ons bijzonder maakt is de combinatie van de omgeving, stilte, sfeer, mensen en persoonlijke benadering. Eenvoudig genieten, altijd een warm welkom en altijd een aanspreekpunt. We zijn een echt familiebedrijf, wat u merkt in de warme ontvangst en het persoonlijke contact tijdens de rest van uw verblijf. Iedereen is welkom, zelfs uw huisdieren (mits aangelijnd). We vinden het erg belangrijk dat u zich direct op uw gemak voelt en zullen er alles aan doen om dat zo te houden, of u nu komt om te rusten, spelen, genieten en ontspannen.

flexibel kamperen

reserveren is niet noodzakelijk, even een telefoontje en wij zoeken een mooi plaatsje voor u, of zoek zelf een mooie kampeerplaats uit op de camping of op de camperplaatsen.

Categorieën