navigatie overslaan

Vakantiepark de Witte Berg

Ontspan optimaal op camping en Vakantiepark de Witte Berg. Geniet van de ruime plaatsen, de vele faciliteiten en de landelijke ligging, vlakbij natuurgebied ‘Het Springendal’.

De 5-sterren camping is een plek waar je optimaal kunt genieten van de Twentse gastvrijheid en historische steden zoals Ootmarsum, Oldenzaal en Denekamp in de buurt kunt bezoeken.

Een échte Familiecamping in Twente

Vakantiepark de Witte Berg is een waar paradijs voor kinderen. Op het terrein is onder andere een binnen- als buitenzwembad met een groot bad en een kleuterbad met een heel gaaf waterspeeltoestel, natuurbad met glijbaan en waterspeeltoestellen, een midgetgolfbaan en een visvijver aanwezig. De kinderen kunnen zich verder vermaken met de airtrampoline, de grote speeltuin en de diverse speelveldjes. Als je een lekker hapje wilt eten of gewoon wilt genieten van een drankje op het terras, dan ben je van harte welkom in het restaurant op deze familiecamping.

Kamperen in Ootmarsum

Kamperen in Ootmarsum betekent dat je kunt kiezen uit verschillende kampeerplaatsen. Zo is er de ruime basisplaats (80-100m²) met 10 Ampère. De comfortplaatsen (100-140m²) beschikken ook over 10 Ampère, maar ook over een waterkraan met afvoer en Gratis Wi-Fi. Wanneer je op een van deze kampeerplaatsen in Twente kampeert, kan je gebruik maken van de douche- & WC-faciliteiten in de verwarmde sanitairgebouwen, tevens met kindersanitair. Net een beetje extra meer luxe tijdens jouw kampeervakantie? Kies dan voor een comfortplaats met privé sanitair.

Vakantiehuisje huren Twente

Wil je het liefste genieten van de natuur om je heen, maar je hebt geen zin om te kamperen? Kies dan voor Glamping in Twente. Bij de Witte Berg is het namelijk mogelijk om een luxe Tentvilla voor 6 personen te huren. Liever een vakantiehuisje huren? Kies dan uit een robuuste Boslodge, een luxe 6-persoons bungalow met veel privacy. Een weekendje weg met een groep? Boek dan de Heerdink Hoeve; een luxe groepsaccommodatie in een karakteristieke boerderij geschikt voor maximaal 20 personen.

Zoek & Boek

Categorieën