navigatie overslaan

In de Heuvelrug

Geniet in luxe van rust en natuur in één van de vijf vrijstaande vakantiehuizen van ‘In de Heuvelrug’ Hellendoorn.

De vakantiehuizen van ‘In de Heuvelrug’ zijn gebouwd met oog voor de natuur en de omgeving. Door het bijzondere ontwerp lijken de huizen op heuvels die opgaan in het landschap. Ook wanneer je binnen bent waan je je als buiten, de grote raampartij in de woonkamer geeft een panoramaview over de weilanden, oude eikenwal en de bossen. De huizen bieden rust en privacy, met vijf huizen op in totaal vier hectare terrein is er genoeg ruimte voor iedereen, om in alle rust te genieten van je gezelschap. ‘In de Heuvelrug’ bevind zich iets ten noorden van Hellendoorn, aan de rand van de Sallandse Heuvelrug, het Reggedal en het Vechtdal. Dit maakt de locatie tot een ideale uitvalsbasis voor vele fiets-, wandel- en paardrijroutes en andere activiteiten.

Kenmerken:
• gelijkvloers
• vloerverwarming
• 2 slaapkamers
• 2 badkamers
• 2 parkeerplaatsen aan huis
• 365 dagen verhuurbaar
• midden in de natuur

De vakantiehuizen
Elk huis heeft een eigen oprit met twee parkeerplaatsen aan huis. In het huis wordt je gelijk verrast met het uitzicht door de grote raampartij in de woonkamer. De volle lengte van de woonkamer met open keuken is voorzien van glas met een keukendeur én dubbele schuifdeuren naar een ruim terras. De keuken is van alle gemakken voorzien met inductiekookplaat, vaatwasser, magnetron, Nespresso machine, fluitketel en een koelkast met vriesvak. De slaapkamers zijn voorzien van comfortabele boxspring bedden met elk een aangrenzende badkamer inclusief toilet en douche. Drie vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal vier personen en twee huizen zijn middels een 2-persoonsslaapbank geschikt voor maximaal 6 personen.

De vakantiewoningen zijn het hele jaar door te huren.

De foto’s zijn gemixt genomen in de verschillende huisjes, het kan dus zijn dat je in de vakantiewoningen een andere kleur tegel, keuken, bank of dekbedovertrek tegenkomt.

Categorieën