Romantische overnachting

Romantisch overnachten in Twente?

Op zoek naar een romantische bestemming om een weekendje te overnachten? Zoek dan vooral binnen de grenzen. De liefde ligt dichterbij dan je denkt! Het bijzondere Twente biedt alles wat een romantisch weekend nodig heeft: rust en ontspanning in een mooi groenrijk gebied met steden om de hoek waar genoeg te doen en te zien is. Waarom zou je het land uit gaan wanneer je binnen Nederland ook een liefdevol weekend kunt beleven?

Verblijf op romantische plekken Twente staat bekend om haar nuchterheid en eenvoud. Juist daarom vind je hier alle rust die je nodig hebt om even bij te komen met je geliefde. Kies uit één van de bijzondere overnachtingsplekken, zoals een verblijf op een kampeerboerderij in Rijssen of in een romantische lodge op het platteland rondom Enschede. Of ga voor een speciale overnachting in een sterrenkubus waarbij je vanuit je bed door een koepel zicht hebt op de sterrenhemel. Romantischer kan haast niet, toch?

Duik 's avonds één van de centra in van de omliggende steden voor een lekker hapje en drankje, waarna je daarna met je geliefde voor het haardvuur kruipt om de dag door te spreken. Ontdek de romantische en bijzondere kant van Twente.

Romantische Hotels

Hotel Restaurant Het Ros van Twente

Dit vier-sterrenhotel is gelegen in een landelijke omgeving, waar veel mogelijkheden zijn om te wandelen en te fietsen in de prachtige natuurgebieden rondom De Lutte.

lees meer

Droste's Herberg

’n Werelds hotelletje in de provincie. Droste’s Herberg is een klein 4 sterren (boetiek)hotel met een voortreffelijk restaurant en beschikt over een twintigtal Leuke eigentijdse hotelkamers.

lees meer

Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven

lees meer

Hotel & Restaurant Tante Sien

lees meer

De Beyaardier

lees meer

Hof van Twente

lees meer