Vakantiehuizen & lodges

 • Landgoed Het Rheins

  Landgoed Het Rheins

  Landgoed Het Rheins is een veelzijdig horeca en recreatiebedrijf temidden van de Twense Landerijen. Naast het restaurant, ook partycentrum, kinderboerderij met speeltuin, evenemententerrein met outdoor mogelijkheden, klein vakantiepark met luxe boerderijwoningen.

  locatie
  Reinszijweg 1b, 7468SL Enter
 • Natuurlogies Buurse Buiten

  Natuurlogies Buurse Buiten

  Wakker worden samen met de natuur. Natuurlogies Buurse Buiten zijn drie bijzondere, kleinschalige logiesverblijven midden in natuurgebied Het Witte Veen.

  locatie
  Beekweg 4, 7481 RG Buurse

Een vakantiehuis huren in Twente

Twente is de ultieme plek om tot rust te komen. Hoe kun je dit nu beter doen dan door het huren van een huisje in het Twentse landschap? In Twente zijn verschillende bungalow- en recreatieparken te vinden waar je een huisje kunt huren voor een weekend, midweek of week. Uiteraard maak je tijdens een korte of lange vakantie leuke uitstapjes in de omgeving van het bungalow- of recreatiepark. Ontspannen in het Twentse landschap Een huisje huren in Twente biedt je de mogelijkheid om optimaal te ontspannen. Zo verblijf je altijd in een prachtige omgeving, vol gekleurde bossen en groene weilanden. Twente is daarmee de ultieme plek om tot rust te komen en alle stress achter je te laten. Je zult er ongetwijfeld een prettige tijd tegemoet gaan. Online een huisje huren In Twente voelt iedereen zich thuis, dus doe je er goed aan om online een huisje te huren. De gastvrijheid en gemoedelijkheid in Twente zullen je direct op je gemak stellen waardoor je verzekerd bent van een aangenaam verblijf. Bezoek daarom de websites van de bungalow- en recreatieparken in Twente en reserveer online een vakantiehuisje.