navigatie overslaan

Camping de Noetselerberg

Camping de Noetselerberg is een comfortabele en gezellige camping met verhuurmogelijkheden en een super overdekt zwembad met glijbaan. Een 5-sterrencamping in Twente, waar iedereen een fijne vakantie zal beleven.

Je kunt op deze camping kamperen op luxe ruime plaatsen voorzien van alle comfort, maar ook een lodge, chalet, stacaravan, kampeerhut of jachthuis huren. Fiets, wandel en ATB-mogelijkheden zijn er volop. De camping ligt aan het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en dichtbij het gezellige dorp Nijverdal. Op de camping is een top Bistro met goede kaart en een heerlijk terras.

Familiecamping in Overijssel

Camping de Noetselerberg in Nijverdal is erg geschikt voor familievakanties. Hier kan je met elkaar genieten in het subtropisch overdekte zwembad met waterglijbaan of in het buitenbad met ruim terras. Voor de kinderen zijn er diverse speeltuinen, een overdekte speeltuin en in de vakanties is er een recreatieteam aanwezig voor kinderen t/m 14 jaar.

Vakantiehuisje huren Nijverdal

Wil je een comfortabele vakantie beleven? Huur dan een van de vakantiehuisjes op Camping de Noetselerberg. Huur bijvoorbeeld een knusse Woodlodge met z’n vieren of een luxe stacaravan die op een gezellig veld staan met een speeltuintje. Hou je van kamperen, maar wil je wel een beetje luxe? Dan is de Safari Lodge een ideale accommodatie voor jou en het gezin. Mocht je met een groep van 8 personen een accommodatie zoeken, dan zit je bij De Noetselerberg ook goed. Hier staat de authentieke Jachthuis met ruime tuin voor je klaar, een zeer mooie groepsaccommodatie.

Dagje uit in Twente

De camping ligt aan het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, met uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden. De camping ligt op loopafstand van het gezellige Nijverdal (1,5 km) met haar winkels en horeca. Ook de omgeving biedt vele mogelijkheden: Avonturenpark Hellendoorn, mountainbiken, een ritje met de huifkar of het treintje Bello, het wandelnetwerk en de fietsknooppunten, de zuivelboerderijen en het IJsmuseum in Hellendoorn.

Zoek & Boek

Camping de Noetselerberg is een eigentijdse, comfortabele en gezellige camping. De ANWB beoordeelde deze rustige camping met een 9.2. U kunt op deze camping aan het bos kamperen, maar ook een stacaravan, trekkershut of jachthuis huren. De camping ligt aan het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, met uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden. Geniet met elkaar in het subtropisch overdekte zwembad met waterglijbaan. Voor de kinderen zijn er diverse speeltuinen, een overdekte speeltuin en een verwarmd openlucht bad voor de kleinsten. De camping ligt op loopafstand van het gezellige Nijverdal (1,5 km) met haar winkels en horeca. Ook de omgeving biedt vele mogelijkheden: Avonturenpark Hellendoorn, mountainbiken, een ritje met de huifkar of het treintje Bello, het wandelnetwerk en de fietsknooppunten, de zuivelboerderijen en het ijsmuseum in Hellendoorn.

Categorieën