navigatie overslaan

Typisch Twents

Tijd voor een verwenmoment in Twente, een plek van rust ruimte en ontspanning.

  • Leestijd 2
  • Gelezen 4247 keer

Ontspannen op het platteland, een massage met uitzicht op koeien of gezellig met een pot thee aanschuiven in een knusse tearoom. Bijzondere plekjes waar kwaliteit en Twentse gastvrijheid samenkomen zodat jij zowel geestelijk als lichamelijk helemaal bijkomt.

Theetuin Ik en Mijn Moeder

Midden in het Wooldrikpark ligt het oude koetshuis waar je het hele jaar kunt genieten in de prachtige cottageachtige tuin, sfeervolle theehuiskamer of zonnige serre van een uitgebreide en huisgemaakte high tea, afternoon tea of noon tea inclusief onbeperkt koffie en keuze uit meer dan veertig soorten losse thee. Ook kun je hier genieten van huisgemaakt gebak zoals witte Tobleronetaart, carrotcake, fudge en scones. Of lunchen met huisgemaakte ice tea of ice coffee.
Ik en Mijn Moeder

Koffie en theeschenkerij Hof 't Sprakel

Een high tea of lunch is de perfecte gelegenheid om eens lekker bij te praten. Bij Koffie en Theeschenkerij Hof ’t Sprakel hebben ze alles in huis om er een geweldige ervaring van te maken. Alles wordt huisgemaakt. Verwennerij ten top. Of je nu buiten op het terras of binnen zit, overal is het uitzicht prachtig. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Maak er dus een gezellig familie-uitje van!
Hof 't Sprakel

't Bellinckhofje

Middenin het Twentse platteland ligt wellnessboerderij ’t Bellinckhofje. De plek om bij te komen van de dagelijkse beslommeringen en heerlijk te genieten van een gezichtsbehandeling, pedicure, manicure of hotstone massage. Ook voor de specialistische behandelingen ben je hier aan het goede adres, van huidverbetering en microneedling tot wimperextensions en wimperlifting. Maak het dagje uit compleet met driegangen lunch en sauna’s.
't Bellinckhofje

Spaboerderij Nutter

In het Twentse buurtschap Nutter ligt de Spaboerderij. Privacy en rust staan hier op de eerste plaats. Ontspan tussen de sparrentakken, stoom samen in het alpenhooi, zuiver de huid met verschillende aardesoorten en float op het warme water. Dit, samen met de warme, oprechte aandacht, zorgen ervoor dat je wordt ondergedompeld in een wereld van rust en ontspanning. Om deze rust te verlengen blijf je overnachten in een lodge of landschapkamer.
Spaboerderij

Bekijk hier alle wellnesslocaties in Twente

Wat vind je van dit artikel?