ZERO55 Enschede

ZERO55 onderscheidt zich met een divers aanbod van futuristische en unieke activiteiten voor jong en oud, adrenaline gegarandeerd! Op het Go Planet Parc in Enschede is het mogelijk om bij ZERO55 deel te nemen aan E-Karten, Lasertag en Escapes.

Op het Go Planet Parc in Enschede kun je bij ZERO55 deelnemen aan E-Karten, Lasertag, Escapes en VR Racing. Ideaal voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, teambuilding, studentenfeestjes of vrijgezellenfeestjes.

E-karten

Met een e-kartbaan van maar liefst 425 meter met drie tunnels en drie bruggen ligt er bij ZERO55 een uitdagend circuit voor dé ultieme e-kartbeleving voor jong en oud. De elektrische karts in combinatie met een spectaculaire glow in the dark lichtshow en lekkere racemuziek zorgen voor een combinatie die uniek is in Nederland. Deelname vanaf 140 cm.

Lasertag

Naast het e-karten heeft ZERO55 nog veel meer activiteiten. Zo is er Lasertag; een spectaculaire, actievere en meer tactische versie van het lasergamen in een futuristische real game simulatie. Er is keuze uit verschillende spelsituaties die elk vragen om veel digitale interactie. Vanaf ca. 8 jaar

Escape Rooms

ZERO55 beschikt over een gloednieuwe escape room! The Bank Vault: In het kantoor van bankmedewerker Hank Smith staat een grote kluis. Er wordt gezegd dat er wel meer dan € 6 miljoen in zit. Zorg dat je zoveel mogelijk geld buit maakt en binnen 55 minuten ontsnapt! Voor 4 tot 8 personen. Daarnaast heeft ZERO55 ook nog 2 mini escape rooms: The Armoury en de Laboratory. Onstnap met 2 tot 4 personen binnen 15 minuten.

VR Racing room

In deze kamer kunnen 2 tot 8 personen tegen elkaar racen in een virtual reality wereld, uniek in Nederland! De kuipstoel, racestuur, pedalen en VR bril maken alles super realistisch en het gevoel dat je hebt als je over het circuit scheurt met 300 kilometer per uur is erg indrukwekkend. Racen in een virtual reality wereld bestaat al langer, maar in een multiplayer modus waarbij alle deelnemers fysiek in een kamer aanwezig zijn is uniek in Nederland. VR Racing kan vanaf 16 jaar gespeeld worden en een spel duurt 15 minuten.

ZERO55 is gelegen op het Go Planet Parc in Enschede, dichtbij het FC Twente Stadion met volop gratis parkeergelegenheid. Kijk voor meer informatie op www.zero55.nl/enschede

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12:00 - 21:00
donderdag 15:00 - 21:00
vrijdag 15:00 - 23:00
zaterdag 11:00 - 23:00
zondag 11:00 - 20:00

Check voor actuele openingstijden onze website.


voorzieningen

Actief
  • Sport & Spel
Wifi
  • Gratis Wifi
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.

Tip je vrienden

facebook twitter