Café De Brink

Aan de sfeervolle Brink in Den Ham vind je het bruine (eet)café, met 's zomers een gezellig terras aan de Brink. Koffie/thee, limonade of iets sterkers al dan niet samen met een lekker hapje eten, het kan allemaal.

Café de Brink is een traditioneel, gezellig, bruin café in het centrum van Den Ham, een plaats in het mooie Twente. Ze hebben als bier, Grolsch aan onze tap. Verder hebben ze natuurlijk ook verschillende speciaal bieren aan de tap en op fles. Ook beschikken ze over een wijnkaart met verschillende schenkwijnen van ” dewijnen.com “, een plaatselijke wijnimporteur, die bekend staat om haar excellente keuze in wijnen. Kom langs en geniet van de warme deken die over u heen valt in het café dat in 2000 heeft meegedaan aan de competitie van beste Café van……. Uitbaatster Dienke Dalvoorde en medewerkers heten u van harte welkom!

Feestje?

Als je een borrel of receptie wilt houden ter gelegenheid van een verjaardag, bruiloft, afstuderen, promotie, afscheid of zakelijk, Café de Brink biedt legio mogelijkheden in een prettige sfeer.

Voor feestjes tot en met plusminus 60 personen, hebben wij een bovenzaal, welke gezellig is ingericht met een bar en hoge en lage zitgroepen. Ook zijn er natuurlijk toiletten aanwezig. Mocht je een feestje willen houden voor meer personen, is in overleg altijd ons gezellig bruin café beschikbaar.

High Beer

Voor de echte mannen maar natuurlijk ook voor vrouwen met smaak, die een high tea maar niks vinden, is er nu speciaal de 'Café de Brink' Hight Beer. De thee wordt natuurlijk ingeruild voor speciaalbier. Graag vooraf reserveren. Vanaf 4 personen. De High Beer is mogelijk op donderdag vanaf 19.00 uur, vrijdag & zaterdag vanaf 17.00 uur.

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat de overige mogelijkheden zijn voor u of uw bedrijf neem dan gerust contact op.

Reserveringsaanvraag

Reserveringsaanvraag

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 19:00 - 00:00
woensdag gesloten
donderdag 19:00 - 00:00
vrijdag 17:00 - 02:00
zaterdag 14:00 - 02:00
zondag 12:00 - 00:00

Tip je vrienden

facebook twitter