navigatie overslaan

Twentsche Foodhal

De Twentsche Foodhal is de nieuwe foodbelevenis in de regio, waar je onvervalst lekker eet en drinkt. Op een oppervlak van 1000 m2 hebben enthousiaste ondernemers acht verschillende keukens voor je ingericht waar je uit kan kiezen.

Eerlijke gerechten op basis van mooie lokale producten, worden voor je neus bereid. En omdat het aanbod voortdurend veranderd, is elk bezoek telkens weer verrassend.

In de Oude Polaroidfabriek zit de Twentsche Foodhal. Gerechten van acht keukens uit alle windstreken op basis van eerlijke, lokale ingrediënten. Een ongedwongen setting waar je heerlijk kan kijken, kiezen en proeven. Als liefhebber van lekker eten en drinken kun je terecht voor lunch, borrel en diner. Je wordt telkens weer verrast door de wisselende menukaarten.

Voor het hele gezin De Twentsche Foodhal is een belevenis voor het hele gezin. De keukens bieden meer dan voldoende keuze voor kleine smulpapen. En vervelen is er niet bij: Er is speelgelegenheid binnen en buiten. En je kunt een bezoek aan de Twentsche Foodhal natuurlijk perfect combineren met één van de vele leuke activiteiten die op de Performance Factory of in de Enschedese binnenstad te vinden zijn.

Ook voor (zakelijke) bijeenkomsten en evenementen kan je hier terecht! Een arrangement met vriendengroep of juist met familie? Ook hierbij helpen ze je graag met het samenstellen van het juiste arrangement.