Restaurant Het Seminar

Even weg uit de sleur van alledag, je lekker laten verleiden? Dat kan bij restaurant Het Seminar, culinair kooktheater in de sfeervolle ambiance van een voormalig klooster.

Vrijheid-blijheid is hier het motto. In plaats van een standaard-menukaart hebben SVH Meesterkok Jelle Wagenaar, keukenchef Daniël Nijkamp en hun team zo’n 20 tot 25 verschillende gerechten op de kaart gezet, allemaal in maatje tussengerecht. Daardoor kan je eindeloos kiezen en combineren in de volgorde die je het beste bevalt. Ook zijn er drie all-in arrangementen, naar keuze in 4, 6 of 8 gangen. Elk gerecht heeft een verhaal, of de ingrediënten nou uit eigen moestuin komen, van boeren uit de buurt of uit verre windstreken. De koks en de bediening maken er een feestje van, onder andere met bereidingen aan tafel.

De inrichting geeft ook alle vrijheid om al naar gelang de stemming een plek te kiezen. Tegen borreltijd even lekker lazy een wijntje doen met een paar hapjes of klein gerechtje? Kan. Uitgebreid aan tafel en wel zes gangen proeven? Ook prima. Lekker in fauteuils bij de haard met een fles wijn op tafel, bijna in de keuken waar je de koks op de vingers kunt kijken, aan de bar, op de bank of wat formeler aan een gedekte tafel, alles kan. Bij mooi weer is het landelijk gelegen terras the place to be.

Volgens mede-eigenaar SVH Meestergastheer Said Maher past de formule goed in deze tijd. ,,Niet iedereen wil twee tot drie uur tafelen. Het mag allemaal wat speelser, minder statisch. Door de variatie op de kaart kan je veel meer proeven en kiezen’’. De kwaliteit is als vanouds: die wordt al jaren beloond met de Bib Gourmand, de aanbeveling van Michelin voor de prijs-kwaliteit verhouding.

Of bekijk de website www.hetseminar.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 16:00 - 00:00
donderdag 16:00 - 00:00
vrijdag 16:00 - 00:00
zaterdag 16:00 - 00:00
zondag 16:00 - 00:00

contactinformatie

 

Hertmerweg 42
7625 RH Zenderen

074-2595979

Tip je vrienden

facebook twitter