1. 0/3
  '

  Doe-tips

  Terras Top 100 2022: Dit zijn de 3 beste terrassen in Twente.

  Jaarlijks gaan de Mystery guests op pad om een Terras Top 100 ranking te maken, deze komt onafhankelijk en door een deskundige jury tot stand. In Twente staan er maar liefst drie terrassen in de Top 100. Benieuwd? Bekijk ze hieronder en plof zelf neer op het terras!

 2. 3/3

  3.

  Moeke

  Ook in de ranglijst staat Moeke in Enschede, op plek 83. Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om 's avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Een groot gezellig terras dat meteen uitnodigt om plaats te nemen! Het meubilair is voor Moeke een pluspunt, met relaxte stoelen en banken met hoge én lage tafels.

 3. 2/3

  2.

  Bistro de Oale Sté

  Nummer 5 op de ranglijst van Terras Top 100. Bistro de Oale Ste staat bekend van een mooie mengeling van Twentse nuchterheid en servicegerichtheid. Prachtig gelegen aan het Nationale Park Sallandse Heuvelrug. Je kunt er terecht voor een heerlijke appelpunt, lunch, borrel of diner. Ook aan de kinderen is gedacht, de Oale Sté beschikt over een mooie binnen- en buitenspeeltuin. Extra's voor de gasten: zonnebrillen, zonnebrand en powerbanks worden aangeboden als gasten die zijn vergeten.

 4. 1/3

  1.

  Pelle's Eten & Drinken

  Pelle's staat dit jaar op nummer 2 in de landelijke Terras Top 100 en is zelfs al eens uitgeroepen tot beste van Overijssel. Zeven dagen in de week ben je welkom in het gezellige bier- en eetcafé voor een heerlijk ontbijt, lunch, diner of gezellige borrel. In het nieuwe IJS&Chocoladelokaal ben je aan het juiste adres voor heerlijke bonbons, ijs en andere chocoladegeschenken. Ervaar de Twentse gastvrijheid bij Pelle's in hartje Deurningen. Dus stel jezelf de vraag: Waarom niet vandaag?

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  Dit zijn de 10 leukste evenementen in juni. Ga erop uit!

 2. Doe-tips

  Podiums onder de Sterren: Ontdek de Openluchttheaters van Twente.

 3. Typisch Twents

  Ken jij de Twentse Big Five van de topsport al? Een mooie bucketlist.

 4. Van eigen bodem

  Lekker en hip: dit zijn de 7 leukste food hotspots in Twente.

Tip je vrienden

facebook twitter