1. Arrangement Herfstfiets4daagse Hof van Twente

  Arrangement Herfstfiets4daagse Hof van Twente

  Ben je nog op zoek naar een comfortabele B&B tijdens de Hof van Twente Fiets4daagse van 18 t/m 21 oktober? B&B Erve Groot Wegereef heeft een speciaal arrangement samengesteld waar je na een dag fietsen heerlijk tot rust komt.

  1. B&B Erve Groot Wegereef
  2. 372,00 per kamer
 2. 4-daags fietsarrangement

  4-daags fietsarrangement

  Ben je van plan om deze zomer te gaan fietsen in Twente? B&B Erve Groot Wegereef heeft een speciaal arrangement samengesteld waar je na een dag fietsen heerlijk tot rust komt.

  1. B&B Erve Groot Wegereef
  2. 259,00 per tweepersoonskamer
 3. Smullen, puzzelen en kleuren in Markelo

  Smullen, puzzelen en kleuren in Markelo

  Uiteten is voor kinderen nu nog leuker met de nieuwe placemat vol puzzels en tekeningen om in te kleuren. Jonge eters hoeven zich aan tafel dus niet te vervelen!

  1. 12 locaties
 4. Nick’s Picknick

  Nick’s Picknick

  Chef Nick van De Zwaan Delden heeft een goed gevulde picknickbox samengesteld. Met onder andere een olijfje, kaasje, wrap, worst, sandwich, quiche, wijntje en jus ‘d orange.

  1. De Zwaan Delden
  2. 15,00 per persoon
 5. Picknickbox Hoestinkhof

  Picknickbox Hoestinkhof

  Ga op pad met een gevulde picknickmand naar Huis Verwolde. Wil je er helemaal een bijzonder dag van maken? Huur een 2CV bij Duckville!

  1. B&B - Groepsaccommodatie en Engels theehuis de Hoestinkhof
  2. 17,50 - 22,50 per persoon
 6. Wie trouwt trakteert! Wordt ook verliefd op Twente!

  Wie trouwt trakteert! Wordt ook verliefd op Twente!

  Wij, Millie en Boyke zijn verliefd geworden in Twente en ook op Twente! Inmiddels vijf jaar werkzaam op Camping de Rammelbeek, verloofd en met een bruiloft in het verschiet! En ja, wie trouwt trakteert!

  1. Camping de Rammelbeek
  2. 10,00 per plaats per nacht
 7. De Poppe’s Box

  De Poppe’s Box

  Geniet van meer dan 10 gerechten om samen te delen als voorgerecht of als borrelhap. Ook zeer geschikt voor als picknick onderweg!

  1. Restaurant de Poppe
  2. 34,50 per persoon
 8. Deurningen Dorpsommetje

  Deurningen Dorpsommetje

  Wandel nu het dorpsommetje Deurningen! Mét rugtasje voor onderweg, de nodige informatie en een stempelkaart voor de tussenstops bij Kaamps en Pelle's waar je wat lekkers kunt ophalen voor onderweg.

  1. 3 locaties
  2. 12,50 per persoon
 9. Fietsarrangement Thil's B&B

  Fietsarrangement Thil's B&B

  Ben je nog op zoek naar een B&B tijdens de Hof van Twente Fiets4daagse van 18 t/m 21 oktober? Mathilde van Thil's B&B heeft een speciaal arrangement samengesteld en je verblijft op vijf kilometer van de start!

  1. Thils Bed and Breakfast
  2. 160,00 per persoon
 10. Expeditie Polaroid

  Expeditie Polaroid

  De expeditie om Twente te leren kennen! Met een E Chopper op pad opzoek naar de plaatsen op de polaroidfoto’s. Kun jij alle plekken vinden en de bijbehorende vragen beantwoorden?

  1. Actief Twente
  2. 43,25
 11. Autoroute Erfgoed Bossem

  Autoroute Erfgoed Bossem

  De autoroute leid je langs prachtige en kenmerkende plekken van Noordoost Twente. Nog geen plannen voor het weekend? Stuur dan een berichtje via Facebook naar Erfgoed Bossem en ontvang de route gratis per mail.

  1. Erfgoed Bossem

Bossen vol voordeel

Bankje