Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

 1. Bossems Tafel

  Bossems Tafel

  Laat je culinair verrassen. Elke donderdag en vrijdag kun je tussen 18.00 uur en 19.30 uur aanschuiven aan Bossems Tafel.

 2. BIG INSECTS

  BIG INSECTS

  Op de vliegbasis van Twente is sprake van een heuse insecteninvasie. Insecten uit verschillende continenten zijn daar in het verleden via diverse vluchten terecht gekomen. Vroegboekactie: bestel nu je kaarten met korting!

 3. 2-daags Carelshaven Special

  2-daags Carelshaven Special

  Bij Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven wordt u na een overnachting in een heerlijk bed, wakker van fluitende vogels en kijkt u uit over het Twentse Landschap.

 4. Art & Love arrangement

  Art & Love arrangement

  Gasten verwennen met alle mogelijke egards, kunde, service en faciliteiten en hen laten beleven wat Twentse gastvrijheid werkelijk inhoudt. Dat is waar Landhuishotel De Bloemenbeek voor staat.

  1. 175,00 per persoon
 5. No food waste

  No food waste

  Op zaterdag 14 maart organiseert Restaurant Den Haller een "no food waste" avond. Vind jij het ook belangrijk dat er minder eten wordt verspild? Dan mag je deze avond niet missen!

  1. 32,50 persoon
 6. Paasproeverij

  Paasproeverij

  Tijdens de Paasdagen kun je genieten van verschillende gerechten die het Restaurant Den Haller te bieden heeft. Wacht niet te lang met reserveren!

  1. 49,50 - 49,50 persoon
 7. 20% vroegboekkorting

  20% vroegboekkorting

  Boek nu en profiteer van onze vroegboekactie! Boek vóór 1 februari 2020 een vakantie bij ’t Stien’n boer met maar liefst 20% korting.

 8. Gehele maand juni of september kamperen voor €355,-

  Gehele maand juni of september kamperen voor €355,-

  Een hele maand kamperen op een 5 sterren camping voor een aantrekkelijke all-in prijs. Na een dagje fietsen lekkere ontspannen in het overdekte- of buitenzwembad. Neem de laptop of tablet maar mee want WiFi is gratis op de camping.

 9. Fietsarrangement 15% korting!

  Fietsarrangement 15% korting!

  Ken je Twente al? Ja? Dan hoeven we je niet meer te vertellen hoe mooi je hier kunt fietsen en wandelen. Ken je Twente nog niet? Dan nodigen wij je graag uit om zelf te ontdekken hoe mooi het hier is.

Bossen vol voordeel

Bankje