Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Aanbiedingen & Acties

 1. Extra tijd

  De Tolplas

  Extra tijd

  Boek een bungalow of een chalet met aankomst in 2019 en je mag om 12.00 uur inchecken en 11.00 uur uitchecken. Boekbaar tot 31-3-2019.

 2. Midweek met 25% korting

  Erve Kleilutte

  Midweek met 25% korting

  Ontdek overdag het mooie Twente per fiets of wandelend. Geniet ’s avonds in uw sfeervolle vakantiehuis. Het huis is o.a. voorzien van een veranda, tuinhaard en bbq.

 3. Vroegboekactie! € 35,-

  Hoeve Springendal

  Vroegboekactie! € 35,-

  Kom de winter en het voorjaar beleven op Hoeve Springendal! Boek nu in jan-feb of maart een accommodatie en krijg nog extra €35,- korting op een verblijf van 2 dagen of langer!

 4. 15% korting en late check out

  Extra lang genieten bij Hoge Hexel

  15% korting en late check out

  Kom genieten in het mooie Twente op Bungalowpark Hoge Hexel! Gun uzelf de tijd om tot rust te komen in een van de vakantiehuisjes midden in de natuur. Neem de tijd om lekker te wandelen, fietsen óf een boek te lezen.

 5. Fietsarrangement 15% korting!

  Recreatiepark 'n Kaps

  Fietsarrangement 15% korting!

  Ken je Twente al? Ja? Dan hoeven we je niet meer te vertellen hoe mooi je hier kunt fietsen en wandelen. Ken je Twente nog niet? Dan nodigen wij je graag uit om zelf te ontdekken hoe mooi het hier is.

 6. Vroegboekarangement

  Bakhuis bij Hoestinkhof

  Vroegboekarangement

  Ruime nieuwe kamer met TV en inloopdouche in sfeervol bakhuis, mooie omgeving om te fietsen en wandelen. Startpunt van vele routes. Tevens Engels theehuis voor gezellige hightea. Gelegen in het beschermde dorpsgezicht Stokkum te Markelo.

 7. Slapen in een safaritent

  Camping de Poppe

  Slapen in een safaritent

  Een fantastisch weekend of midweek op onze familie camping de Poppe in Markelo. Voor het weekend aankomst op vrijdag en vertrek op maandagmorgen. Deze aanbieding is geldig van april tot en met juni met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen.

 8. Hemelvaart & Pinksterarrangement

  Camping de Borkeld

  Hemelvaart & Pinksterarrangement

  Verblijf met u caravan of tent op familiecamping de Borkeld te Markelo. Gelegen midden in het natuurgebied van de Borkeld, maar binnen een paar minuten staat u in het gezellige Markelo of Holten.