Hellehond Fietsarrangement - B&B De Hamshorst

Prijs: € 175,00 p.p. (minimaal 2 personen)

Voor iedereen die graag fietst heeft B&B de Hamshorst dit arrangement driedaags Hellehond fiets arrangement samengesteld.

U wordt om ca 13.00 ontvangen op de Hamshorst met koffie of thee en Twentse krentenwegge. Aansluitend kunt U een fiets met drie versnellingen of mountainbike uitkiezen voor een fietstocht van ongeveer 30 kilometer. Begin en eindpunt bij B&B de Hamshorst. U wordt uitgebreid geïnstrueerd over het gebruik van de fietsen en de fietskaart met fietsknooppunten. Zo kunt U zelf de uitgestippelde Hellehond fietsroute verlengen of verkorten. Onderweg geniet U van een drie gangen diner, incl. welkomstdrankje, excl. overige consumpties, bij Restaurant Florilympha in het Lutterzand.

De volgende dag geniet U van een overheerlijk ontbijt naar keuze en vertrekt U met een zelf samengesteld lunch pakket, een fietsknooppunten kaart en routebeschrijving naar Bad Bentheim in Duitsland. (paspoort meenemen) Na een bezoek aan het kasteel aldaar vervolgt U de aanbevolen route tot aankomst op de Hamshorst. Daar wordt U verwelkomt met een verfrissing. Totale lengte van de route is 50 km. Het is op deze route eveneens mogelijk de afstand naar behoefte te verkorten of te verlengen.

U krijgt een all inclusieve drie gangen diner aangeboden op de Hamshorst. ( Voor of na het diner is het –als optie- mogelijk om gebruik te maken van de buiten sauna.; zie website www.hamshorst.nl) Na het ontbijt op de derde dag wordt het arrangement beëindigd.

Prijs: € 175,00 p.p. minimaal 2 personen. Inclusief 2 overnachtingen met ontbijt, fietsen, twee 3-gangen diners, fietsroute kaart en route beschrijvingen, toegangsbewijs Slot Bad Bentheim en lunchpakket. Bij pech onderweg wordt U gratis terug vervoerd naar B&B de Hamshorst.

Fietsarrangement verlenging: € 60,00 p.p.p.d. incl. fiets, lunchpakket en pech onderweg terug vervoer service.

B&B Hamshorst

Tip je vrienden

facebook twitter