Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

 1. Twentse Brunch Basket

  Twentse Brunch Basket

  De picknickmanden van Lucky Basket maken van elke gelegenheid een feestje. Of je met vriendinnen bij elkaar komt omdat je elkaar veel te lang niet gezien hebt of je familie wilt verrassen: de gelegenheid bepaal jij, het feestje verzorgen wij.

  1. 22,00 per persoon
 2. Verwen Knapzak

  Verwen Knapzak

  De picknickmanden van Lucky Basket maken van elke gelegenheid een feestje. Of je met vriendinnen bij elkaar komt omdat je elkaar veel te lang niet gezien hebt of je familie wilt verrassen: de gelegenheid bepaal jij, het feestje verzorgen wij.

  1. 12,50 per persoon
 3. Knapzak Original

  Knapzak Original

  De picknickmanden van Lucky Basket maken van elke gelegenheid een feestje. Of je met vriendinnen bij elkaar komt omdat je elkaar veel te lang niet gezien hebt of je familie wilt verrassen: de gelegenheid bepaal jij, het feestje verzorgen wij.

  1. 12,50 per persoon
 4. Twentse Tapas Basket

  Twentse Tapas Basket

  De picknickmanden van Lucky Basket maken van elke gelegenheid een feestje. Of je met vriendinnen bij elkaar komt omdat je elkaar veel te lang niet gezien hebt of je familie wilt verrassen: de gelegenheid bepaal jij, het feestje verzorgen wij.

  1. 26,00 per persoon
 5. Ladies Basket

  Ladies Basket

  De picknickmanden van Lucky Basket maken van elke gelegenheid een feestje. Of je met vriendinnen bij elkaar komt omdat je elkaar veel te lang niet gezien hebt of je familie wilt verrassen: de gelegenheid bepaal jij, het feestje verzorgen wij.

  1. 24,00 per persoon
 6. Zoete Verleiding Basket

  Zoete Verleiding Basket

  De picknickmanden van Lucky Basket maken van elke gelegenheid een feestje. Of je met vriendinnen bij elkaar komt omdat je elkaar veel te lang niet gezien hebt of je familie wilt verrassen: de gelegenheid bepaal jij, het feestje verzorgen wij.

  1. 24,00 per persoon
 7. Noaber Brunch Basket

  Noaber Brunch Basket

  De picknickmanden van Lucky Basket maken van elke gelegenheid een feestje. Of je met vriendinnen bij elkaar komt omdat je elkaar veel te lang niet gezien hebt of je familie wilt verrassen: de gelegenheid bepaal jij, het feestje verzorgen wij.

  1. 22,00 per persoon
 8. Picknick to go

  Picknick to go

  Heerlijk picknicken in Hof van Twente? Bestel dan de goed gevulde picknickmand van de Hoestinkhof in Markelo.

  1. 7,50 - 17,50 per persoon
 9. Goed gevulde picknicktas

  Goed gevulde picknicktas

  Heb je geen zin om zelf een picknick te regelen? Bestel dan de goed gevulde tas van de Burgemeester in Delden.

  1. 29,95 twee personen
 10. Picknick Landgoed Schuilenburg

  Picknick Landgoed Schuilenburg

  Geniet van een luxe picknickmand van Landgoed Schuilenburg bij je thuis of zoek een heerlijk plekje op het mooie landgoed aan de Regge. € 9,50 per persoon.

Bossen vol voordeel

Bankje