1. High Tea van Jordaan

  High Tea van Jordaan

  Een verjaardag, verrassing of een gezellige middag plannen? Je kunt bij Jordaan heerlijke high tea voor thuis bestellen en afhalen!

  1. Theeschenkerij Jordaan
 2. Online Escaperoom Toernooi

  Online Escaperoom Toernooi

  Zijn jij en je teamgenoten straks de nieuwe leden van ons geheime genootschap Evadere Societatis? Schrijf je snel in voor het zeldzame selectietoernooi in de vorm van een online escape toernooi dat start op 1 december 2020.

  1. Escaperoom Hof te Langelo
 3. Shop in stijl arrangement

  Shop in stijl arrangement

  Wil je er een paar dagen tussenuit en tegelijkertijd je garderobe aanvullen met kleding voor het nieuwe seizoen? Landgoed De Uitkijk biedt samen met Roetgerink Mode alles wat je nodig hebt voor een paar heerlijke dagen in Twente.

  1. Landgoed de Uitkijk
  2. 208,00 per persoon
 4. Shop in Style arrangement

  Shop in Style arrangement

  In Hengelo en omgeving valt er héél wat te beleven. Ontdek de stad en ga daarnaast shoppen bij Roetgerink Mode en Schoenen.

  1. City Hotel Hengelo
  2. 179,00 per persoon
 5. Shop & Geniet arrangement

  Shop & Geniet arrangement

  Een ontspannen verblijf op Buitencentrum Hessenheem in een luxe lodge met infraroodsauna en stoomcabine, de mooiste mode bij Roetgerink en het lekkerste eten bij Brasserie R-1854... Hét perfecte uitje voor twee!

  1. Buitencentrum Hessenheem
  2. 195,00 per arrangement (2 personen)
 6. Sterrenpicknick

  Sterrenpicknick

  Onderweg heerlijk genieten van al het bekende lekkers van Café de Ster? Dat kan vanaf nu! Ze hebben twee varianten samengesteld: één voor volwassenen en één voor kinderen. Tijd om op pad te gaan!

  1. De Ster
  2. 17,50 tas
 7. Wijn proeven bij de boer

  Wijn proeven bij de boer

  Het is er weer voor: een ontspannende fietstocht door Twente! Met het Theaterhotel als vertrekpunt ontdek je eenvoudig de bijzondere parels van een evenzo bijzondere landstreek.

  1. Van der Valk Theaterhotel Almelo
  2. 1,00
 8. Whisky Weekend Ootmarsum

  Whisky Weekend Ootmarsum

  Whiskey reis naar Ootmarsum. In deze pittoreske plaats wordt ook de prijswinnende whisky van distilleerderij Sculte gemaakt. Bezoek de distilleerderij van Sculte samen met de distilleerderij van Kalkwijck in het nabij gelegen Vroomshoop.

  1. Stokerij Sculte
  2. 239,00 per persoon
 9. Whisky Weekend Ootmarsum

  Whisky Weekend Ootmarsum

  Whiskey reis naar Ootmarsum. In deze pittoreske plaats wordt ook de prijswinnende whisky van distilleerderij Sculte gemaakt. Bezoek de distilleerderij van Sculte samen met de distilleerderij van Kalkwijck in het nabij gelegen Vroomshoop.

  1. Hotel de Rozenstruik
  2. 239,00 persoon
 10. Whisky reis Ootmarsum

  Whisky reis Ootmarsum

  Whiskey reis naar Ootmarsum en Vroomshoop. In pittoresk Ootmarsum wordt ook de prijswinnende whisky gemaakt van distilleerderij Sculte. Bezoek de distilleerderij van Sculte samen met de distilleerderij van Kalkwijck in het nabij gelegen Vroomshoop.

  1. Kalkwijck Distillers
  2. 239,00 per persoon
 11. Uit eten bij Het Everloo

  Uit eten bij Het Everloo

  Een avondje uit naar het Everloo met vrienden of het gezin. Eten en drinken in een relaxte omgeving. Proef onze leuke gerechtjes en neem er ee lekker biertje, wijntje of coctail bij. Geniet van de gezellige muziek. Waan je in het festival-sfeertje.

  1. Havezathe het Everloo

Bossen vol voordeel

Bankje