Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Aanbiedingen & Acties

 1. Cultuur arrangement

  Cultuur arrangement

  In samenwerking met Delden Klassiek, museum No Hero en Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven is er een cultureel en culinair arrangement samengesteld.

 2. Cultuur arrangement Delden

  Cultuur arrangement Delden

  In samenwerking met Delden Klassiek, museum No Hero en Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven is er een cultureel en culinair arrangement samengesteld.

 3. Workshop glaskralen maken

  3 uur voor €45,- per persoon

  Workshop glaskralen maken

  Wilt u kennismaken met het maken van glazen kralen, dan kunt u een workshop volgen in mijn atelier. U leert de basistechnieken van het glaskralen branden. Met een professionele brander en een diversiteit aan gekleurde glasstaven gaat u aan de slag.

 4. Kinderfeestje: Zeemeermin Zwemmen

  Kinderfeestje: Zeemeermin Zwemmen

  Altijd al eens als Ariël door het water willen bewegen op zoek naar koraal en schelpen?! Dat kan nu in zwembad De Wilder! Je leert de vaardigheden om met speciale zeemeerminvinnen als een echte zeemeermin door het water te bewegen.

 5. Kinderfeestje Hooge Esch

  Kinderfeestje Hooge Esch

  Bij de pannenkoekenhuis Hooge Esch gaan lekker makkelijk met kinderen eten en heerlijk in vrijheid spelen hand in hand. Een geschikte plek in Twente voor een leuk, lekker en speels kinderfeestje.

 6. Luxe offline yoga retreat

  De offline challenge

  Luxe offline yoga retreat

  Zo’n 55 uur zonder telefoon, tijdens ons Offline Deluxe retreat in de Twentse natuur. Durf jij het aan? Alleen jij en je omgeving. The Offliners geloven dat ruimte en rust nemen bijdraagt aan een fijner leven én een betere wereld.

 7. Typisch Twents arrangement

  Het gezelligste alles-in-een arrangement van Twente

  Typisch Twents arrangement

  Bent je op zoek naar een typisch Twentse belevenis voor jouw medewerkers, relaties, vrienden of familie? Wij bieden een drietal verrassende arrangementen inclusief activiteiten, een uitgebreid dinerbuffet met consumpties en uit- en thuisvervoer!