Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

 1. Rondje Regge en Heuvelrug

  Rondje Regge en Heuvelrug

  Fietsen over de Sallandse Heuvelrug en door het Reggedal is genieten met een grote G. Verken de bossen en heuvels van De Sallandse Heuvelrug met weidse vergezichten, uitgestrekte heidevelden over de kronkelende fietspaden langs de rivier.

  1. 11 locaties
  2. 399,00 per persoon
 2. Fietsen door de Nieuwe Natuur

  Fietsen door de Nieuwe Natuur

  Met deze fietstocht ontdekt u de verschillende natuur - bos, heide en ook het platteland - rondom Holten. En maak specifiek kennis met de nieuw aangelegde natuur Middelveen/Overtoom bij Rijssen!

 3. 5 uur langer uitslapen (of wandelen)

  5 uur langer uitslapen (of wandelen)

  Als je een lang weekend hebt geboekt bij Erve Hanebulten in Buurse krijg je op zondagmorgen voldoende tijd, tot 16.00 uur voor een heerlijke wandeling in natuurgebied het Witte Veen.

 4. Plattegrond Ootmarsum

  Plattegrond Ootmarsum

  Handige plattegrond Ootmarsum. In één oogopslag kun je de galerieën, restaurants en shopping adresjes vinden.

 5. Wandeling over de kaart

  Wandeling over de kaart

  Wandel jij mee? Elke woensdag & donderdag reserveer je bij ons een Wandeling over de Kaart! Gezellig samen tafelen, en genieten van meerdere gerechten van onze kaart!

 6. Daghap Pelle's

  Daghap Pelle's

  Bij Pelle’s is er elke dag een andere daghap voor €,8,50 Elk weekend is er een weekendhap voor €11,50. Of u nu woont in Hengelo, Enschede of Oldenzaal, Deurningen is vlakbij.

 7. Natuurwandeling

  Natuurwandeling

  Via Het Overveen kunt u prachtige wandelingen maken door de nieuwe natuur met haar vele vogels en naar de speciale vogelkijkhut, die via een nieuw fietspad te bereiken is.

Bossen vol voordeel

Bankje