Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Aanbiedingen & Acties

 1. Wandeling over de kaart

  Wandeling over de kaart

  Wandel jij mee? Elke woensdag & donderdag reserveer je bij ons een Wandeling over de Kaart! Gezellig samen tafelen, en genieten van meerdere gerechten van onze kaart!

 2. Daghap Pelle's

  Daghap Pelle's

  Bij Pelle’s is er elke dag een andere daghap voor €,8,50 Elk weekend is er een weekendhap voor €11,50. Of u nu woont in Hengelo, Enschede of Oldenzaal, Deurningen is vlakbij.

 3. Natuurwandeling

  Natuurwandeling

  Via Het Overveen kunt u prachtige wandelingen maken door de nieuwe natuur met haar vele vogels en naar de speciale vogelkijkhut, die via een nieuw fietspad te bereiken is.

 4. Een rit op een quad

  Een rit op een quad

  Voor wie eens wat anders wil, kan bij Outdoors Events terecht voor een Quad tour! Maak een schitterende twee uur durende Quad tour door het Sallandse Landschap.

 5. Dagje Ootmarsum

  € 14,50 p.p.

  Dagje Ootmarsum

  Kom een dagje cultuur snuiven en laat u inspireren in het pittoreske stadje Ootmarsum. Lekker shoppen in het gezellige centrum en u laten verwennen met een kop koffie en lunch bij de deelnemende horecazaken.

 6. High Pancake

  High Pancake

  Een middag of avond genieten van heerlijke pannenkoek hapjes met een potje thee doe je met een High Pancake.