Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

 1. Lunchbuffetten

  Lunchbuffetten

  Vergaderen, iets te vieren of een andere reden om bij elkaar te komen en dit combineren met een lunchbuffet? Dan bent u bij Grand Café Willem de Vierde aan het goede adres

 2. Culinaire Restauranttour

  Culinaire Restauranttour

  Houdt u van verschillende culinaire gerechten? Geniet van de mogelijkheid om heerlijk te dineren in al onze restaurants. Na elke gang wandelt u naar het volgende restaurant. Dat is heerlijke avond genieten in Almelo.

 3. Theaterfanpas

  Theaterfanpas

  Er zijn mensen die zijn écht gek op theater en bestellen bij voorbaat 9 verschillende professionele theatervoorstellingen of meer. Deze liefhebbers krijgen iets extra's

 4. Kanovaren in Almelo

  Kanovaren in Almelo

  Een dagje kanovaren met familie, vrienden, of als uitstapje voor school of bedrijf? Ontdek de stroompjes, beekjes en riviertjes van Twente. Ideaal voor de beginnende kanovaarder, of zij die van de natuur genieten.

 5. Voetgolf

  Voetgolf

  Voetgolf, een uitdagende en veelal hilarische combinatie van de bestaande sporten voetbal en golf. Een spelletje Voetgolf is niet ingewikkeld en na een korte instructie, heeft iedereen het zo onder de knie.

 6. Pitch&Putt Golf

  Pitch&Putt Golf

  Het golfspel voor iedereen. Het is ontspannend en op elk niveau spannend en uitdagend. Na een korte instructie kan iedereen het spelen. Het is een geweldig uitje, met collega’s en vrienden, met z’n tweetjes of met een groep.

 7. Escaperoom Twente

  Escaperoom Twente

  Escaperooms spelen is wereldwijd de sensatie als uitje voor groepen. Een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel. Ontrafel sloten, codes en puzzels en lukt het jou uit de gesloten kamer te komen?

 8. Project duurzame Mageler Es

  Project duurzame Mageler Es

  De Mageler Es in Den Ham is een prachtig gebied met fraaie zichtlijnen die uitlopen op de Achteres, Geerdijk, Esweg en Vroomshoopseweg.

 9. Laag groeiende gewassen

  Laag groeiende gewassen

  Het doel van het project is om de kwaliteiten van de Mageler Es te versterken zodat het meer kan bieden voor de inwoners van Den Ham en de recreanten.

Bossen vol voordeel

Bankje