Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Aanbiedingen & Acties

 1. Ontbijtbuffet bij Preston Palace

  Ontbijtbuffet bij Preston Palace

  Maak kennis met het all-in aanbod van Preston Palace tijdens het ontbijt/brunchbuffet. Geniet van heerlijk eten en gastvrije service in een prachtige zaal met een mooi tuinterras. Een goede start van je zondag. En dat voor slechts € 12,50 p.p.!

 2. All inclusive wellness

  bij Preston Palace

  All inclusive wellness

  Gun je lichaam en geest pure weldaad in de vernieuwde wellness van Preston Palace: De aparte ontspanningsruimte bij het zwemparadijs met zwembad, sauna, stoombad en diverse behandelruimtes. Je ondergaat alle sessies in badkleding.

 3. Halfpension Arrangement

  Landgoed de Uitkijk

  Halfpension Arrangement

  Wilt u er even tussenuit, loopt u het Pieterpad of bent u op doorreis? Het halfpension arrangement is uitstekend geschikt voor een zorgeloos weekend weg in de omgeving van Hellendoorn.

 4. Museumpuzzeltocht in zomervakantie

  Speciaal voor (groot)ouders en (klein)kinderen

  Museumpuzzeltocht in zomervakantie

  Er zijn twee verschillende puzzel/ontdekkingstochten uitgezet, een voor kinderen tot en met 7 jaar, en een voor kinderen tot 12 jaar.

 5. Lunchbuffetten

  Wil je vergaderen of gewoon iets vieren? Doe het met een lunchbuffet

  Lunchbuffetten

  Vergaderen, iets te vieren of een andere reden om bij elkaar te komen en dit combineren met een lunchbuffet? Dan bent u bij Grand Café Willem de Vierde aan het goede adres

 6. Culinaire Restauranttour

  Culinaire Restauranttour

  Houdt u van verschillende culinaire gerechten? Geniet van de mogelijkheid om heerlijk te dineren in al onze restaurants. Na elke gang wandelt u naar het volgende restaurant. Dat is heerlijke avond genieten in Almelo.

 7. Theaterfanpas

  Voor de echte theaterfans

  Theaterfanpas

  Er zijn mensen die zijn écht gek op theater en bestellen bij voorbaat 9 verschillende professionele theatervoorstellingen of meer. Deze liefhebbers krijgen iets extra's

 8. Kanovaren in Almelo

  Varen op het Almelose water

  Kanovaren in Almelo

  Een dagje kanovaren met familie, vrienden, of als uitstapje voor school of bedrijf? Ontdek de stroompjes, beekjes en riviertjes van Twente. Ideaal voor de beginnende kanovaarder, of zij die van de natuur genieten.

 9. Voetgolf

  Voetgolf

  Voetgolf, een uitdagende en veelal hilarische combinatie van de bestaande sporten voetbal en golf. Een spelletje Voetgolf is niet ingewikkeld en na een korte instructie, heeft iedereen het zo onder de knie.

 10. Pitch&Putt Golf

  Pitch&Putt Golf

  Het golfspel voor iedereen. Het is ontspannend en op elk niveau spannend en uitdagend. Na een korte instructie kan iedereen het spelen. Het is een geweldig uitje, met collega’s en vrienden, met z’n tweetjes of met een groep.