1. All-in dagarrangement bij Sauna Keizer

  All-in dagarrangement bij Sauna Keizer

  Groot genoeg om je een hele dag te vermaken (Finse sauna's, Himalaya sauna, Stoomcabine, infraroodsauna, professionele massages, schoonheids-behandelingen en uitstekende keuken). Klein genoeg om persoonlijk te blijven.

  1. 80,00
 2. Moordtocht Twente bij Erve Hulsbeek

  Moordtocht Twente bij Erve Hulsbeek

  Wij nemen je mee terug naar het jaar 1920. In dat jaar werd er op het toenmalige Erve Hulsbecke een moord gepleegd. Ondanks dat er duidelijke aanwijzingen waren is de dader nooit gevonden.

  1. 675,00
 3. Actief vergaderen bij Avatarz

  Actief vergaderen bij Avatarz

  Wil je eens op een andere locatie vergaderen? Maak dan gebruik van een prach-tige blokhut en ontspan tijdens het vergaderen midden op het Hulsbeek.

 4. Compleet dagje Oldenzaal

  Compleet dagje Oldenzaal

  Wil je in één dag Oldenzaal leren kennen, in combinatie met een lekkere lunch? Dan is dit arrangement zeker geschikt voor jou!

  1. 32,50
 5. Kuier'n en Preuv'n

  Kuier'n en Preuv'n

  Gezellig kuier'n door Haaksbergen en onderweg preuv'n van lekkernijen bij diverse horeca. Kijk, loop, proef en geniet!

  1. 4 locaties
 6. Tijd Zat in Twente

  Tijd Zat in Twente

  Twente is natuurlijk de plek om volledig tot rust te komen. De hectiek van alledag achter u te laten en aandacht te besteden aan wat echt belangrijk is.

  1. Landgoed de Holtweijde
  2. 238,00 2 personen
 7. Rondje Regge en Heuvelrug

  Rondje Regge en Heuvelrug

  Fietsen over de Sallandse Heuvelrug en door het Reggedal is genieten met een grote G. Verken de bossen en heuvels van De Sallandse Heuvelrug met weidse vergezichten, uitgestrekte heidevelden over de kronkelende fietspaden langs de rivier.

  1. 11 locaties
  2. 399,00 per persoon
 8. 3-daags Verwennen in Hoog Holten

  3-daags Verwennen in Hoog Holten

  Na een heerlijke wandeling of fietstocht, kunt u ontspannen in de sauna, uitstekend dineren en daarna blijven logeren, Hoog Holten is de perfecte plek voor sportieve levensgenieters.

  1. Restaurant & Hotel Hoog Holten
 9. 5 uur langer uitslapen (of wandelen)

  5 uur langer uitslapen (of wandelen)

  Als je een lang weekend hebt geboekt bij Erve Hanebulten in Buurse krijg je op zondagmorgen voldoende tijd, tot 16.00 uur voor een heerlijke wandeling in natuurgebied het Witte Veen.

  1. Erve Hanebulten
 10. Dagje Ootmarsum

  Dagje Ootmarsum

  Kom een dagje cultuur snuiven en laat je inspireren in het pittoreske stadje Ootmarsum. Lekker shoppen in het gezellige centrum en je laten verwennen met een kop koffie en lunch bij de deelnemende horecazaken.

  1. VVV Ootmarsum
  2. 14,50 per persoon

Bossen vol voordeel

Bankje