Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

 1. Appelpannekoeken | 6 pers.

  Appelpannekoeken | 6 pers.

  Hmmm pannenkoeken! Wie is er niet dol op. Bak heerlijke pannenkoeken met de meel van de Oostendorper Watermolen. Te koop bij Haaksbergen Promotie/VVV en de Oostendorper Watermolen.

 2. Golf & High Tea

  Golf & High Tea

  Golf & High Tea is een programma voor jong en oud! Maak kennis met Pitch & Putt Golf en geniet van een heerlijke High Tea.

 3. Tijd Zat in Twente

  Tijd Zat in Twente

  Twente is natuurlijk de plek om volledig tot rust te komen. De hectiek van alledag achter u te laten en aandacht te besteden aan wat echt belangrijk is.

  1. 238,00 2 personen
 4. Kinderfeestje: Zeemeermin Zwemmen

  Kinderfeestje: Zeemeermin Zwemmen

  Altijd al eens als Ariël door het water willen bewegen op zoek naar koraal en schelpen?! Dat kan nu in zwembad De Wilder! Je leert de vaardigheden om met speciale zeemeerminvinnen als een echte zeemeermin door het water te bewegen.

 5. Kinderfeestje Hooge Esch

  Kinderfeestje Hooge Esch

  Bij de pannenkoekenhuis Hooge Esch gaan lekker makkelijk met kinderen eten en heerlijk in vrijheid spelen hand in hand. Een geschikte plek in Twente voor een leuk, lekker en speels kinderfeestje.

 6. Rondje Regge en Heuvelrug

  Rondje Regge en Heuvelrug

  Fietsen over de Sallandse Heuvelrug en door het Reggedal is genieten met een grote G. Verken de bossen en heuvels van De Sallandse Heuvelrug met weidse vergezichten, uitgestrekte heidevelden over de kronkelende fietspaden langs de rivier.

  1. 11 locaties
  2. 399,00 per persoon

Bossen vol voordeel

Bankje