Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

 1. Nieuwe bankjes

  Nieuwe bankjes

  Er staan nieuwe bankjes op de top van de Mageler Es. Echt mooi ga maar eens kijken.

 2. Dikke Levi

  Dikke Levi

  Schuin tegenover bakker Jansen aan de voet van de Mageler Es lag vroeger erve Pas, ook wel Porcus genoemd. Op de hoek van de Magelerweg vond daar de familie Pas, alias Porcus, haar bakermat.

 3. Creatieve midweek Haaksbergerveen

  Creatieve midweek Haaksbergerveen

  Gastvrij logeren bij Boerderijkamers ‘De Beek Buurse’. Een prachtplek, aan de rand van het Haaksbergerveen. Atelier ‘De Tiende Kraal’ geeft een creatieve invulling aan deze midweek met een demonstratie traditioneel glaskralen blazen.

 4. Korfbal Nederland-Chinees Taipei

  Korfbal Nederland-Chinees Taipei

  Het Nederlands korfbalteam zal op vrijdag 23 oktober een oefenwedstrijd gaan spelen tegen het nationale team van Chinees Taipei in sporthal Het Punt in Vroomshoop.

 5. Workshop ruimte

  Workshop ruimte

  Bent u opzoek naar een ruime workshop ruimte, of kent u iemand die hierna op zoek is? De Hooge Esch Buurse heeft deze ruimte voor u.

 6. Heksendoorn

  Heksendoorn

  Heksje Goedele heeft vakantie! Samen met haar familie en vriendjes komt ze tijdens de herfstvakantie weer naar Hellendoorn! Ze toveren het dorp om tot Heksendoorn waar van alles te beleven valt.

 7. Aqua bootcamp

  Aqua bootcamp

  Aqua Bootcamp. Uniek, leuk en uitdagend! Aqua Bootcamp is overgewaaid uit Amerika. Deze sport is op dit moment dé trend, niet alleen in de sportschool en daarbuiten maar nu dus ook in Zwembad De Wilder.

Bossen vol voordeel

Bankje