Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Aanbiedingen & Acties

 1. Escaperoom Twente

  Escaperoom Twente

  Escaperooms spelen is wereldwijd de sensatie als uitje voor groepen. Een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel. Ontrafel sloten, codes en puzzels en lukt het jou uit de gesloten kamer te komen?

 2. Laag groeiende gewassen

  Laag groeiende gewassen

  Het doel van het project is om de kwaliteiten van de Mageler Es te versterken zodat het meer kan bieden voor de inwoners van Den Ham en de recreanten.

 3. Dikke Levi

  Dikke Levi

  Schuin tegenover bakker Jansen aan de voet van de Mageler Es lag vroeger erve Pas, ook wel Porcus genoemd. Op de hoek van de Magelerweg vond daar de familie Pas, alias Porcus, haar bakermat.

 4. Creatieve midweek Haaksbergerveen

  Creatieve midweek Haaksbergerveen

  Gastvrij logeren bij Boerderijkamers ‘De Beek Buurse’. Een prachtplek, aan de rand van het Haaksbergerveen. Atelier ‘De Tiende Kraal’ geeft een creatieve invulling aan deze midweek met een demonstratie traditioneel glaskralen blazen.

 5. Workshop ruimte

  Workshop ruimte

  Bent u opzoek naar een ruime workshop ruimte, of kent u iemand die hierna op zoek is? De Hooge Esch Buurse heeft deze ruimte voor u.

 6. Heksendoorn

  Heksendoorn

  Heksje Goedele heeft vakantie! Samen met haar familie en vriendjes komt ze tijdens de herfstvakantie weer naar Hellendoorn! Ze toveren het dorp om tot Heksendoorn waar van alles te beleven valt.