Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

 1. Fietsen door de Nieuwe Natuur

  Fietsen door de Nieuwe Natuur

  Met deze fietstocht ontdekt u de verschillende natuur - bos, heide en ook het platteland - rondom Holten. En maak specifiek kennis met de nieuw aangelegde natuur Middelveen/Overtoom bij Rijssen!

 2. 5 uur langer uitslapen (of wandelen)

  5 uur langer uitslapen (of wandelen)

  Als je een lang weekend hebt geboekt bij Erve Hanebulten in Buurse krijg je op zondagmorgen voldoende tijd, tot 16.00 uur voor een heerlijke wandeling in natuurgebied het Witte Veen.

 3. Daghap Pelle's

  Daghap Pelle's

  Bij Pelle’s is er elke dag een andere daghap voor €,8,50 Elk weekend is er een weekendhap voor €11,50. Of u nu woont in Hengelo, Enschede of Oldenzaal, Deurningen is vlakbij.

 4. Wandeling over de kaart

  Wandeling over de kaart

  Wandel jij mee? Elke woensdag & donderdag reserveer je bij ons een Wandeling over de Kaart! Gezellig samen tafelen, en genieten van meerdere gerechten van onze kaart!

 5. Een rit op een quad

  Een rit op een quad

  Voor wie eens wat anders wil, kan bij Outdoors Events terecht voor een Quad tour! Maak een schitterende twee uur durende Quad tour door het Sallandse Landschap.

 6. Natuurwandeling

  Natuurwandeling

  Via Het Overveen kunt u prachtige wandelingen maken door de nieuwe natuur met haar vele vogels en naar de speciale vogelkijkhut, die via een nieuw fietspad te bereiken is.

 7. Dagje Ootmarsum

  Dagje Ootmarsum

  Kom een dagje cultuur snuiven en laat u inspireren in het pittoreske stadje Ootmarsum. Lekker shoppen in het gezellige centrum en u laten verwennen met een kop koffie en lunch bij de deelnemende horecazaken.

  1. 14,50
 8. High Pancake

  High Pancake

  Een middag of avond genieten van heerlijke pannenkoek hapjes met een potje thee doe je met een High Pancake.

Bossen vol voordeel

Bankje