1. Kunst- en Luncharrangement

  Kunst- en Luncharrangement

  Kunst- en Luncharrangement van Museum Ton Schulten in samenwerking met restaurant de Pastorie.

  1. Museum Ton Schulten
  2. 12,00 per persoon
 2. Kanovaren in Almelo

  Kanovaren in Almelo

  Een dagje kanovaren met familie, vrienden, of als uitstapje voor school of bedrijf? Ontdek de stroompjes, beekjes en riviertjes van Twente. Ideaal voor de beginnende kanovaarder, of zij die van de natuur genieten.

  1. Proeflokaal Belgiƫ
 3. Happen en Tuffen

  Happen en Tuffen

  Een bewegwijzerde autoroute door het glooiende landschap van Noordoost-Twente met onderweg vier stops bij verschillende horecagelegenheden. Bossen, weiden, akkers, doorsneden door riviertjes en beken, wisselen elkaar voortdurend af.

  1. 33,50
 4. Zelf een trein besturen?

  Zelf een trein besturen?

  Droom je er van om zelf machinist te zijn? Bij Museum Buurtspoorweg kun je onder deskundige leiding enkele dagen per jaar zelf op een stoom- of diesellocomotief rijden.

  1. Museum Buurtspoorweg
 5. Rondje Culinair Wandelen

  Rondje Culinair Wandelen

  Wandel door het historische centrum van Ootmarsum en geniet van al het fraais dat het kunstzinnige stadje u te bieden heeft. Onderweg krijgt u in verschillende restaurants een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert.

  1. VVV Ootmarsum
  2. 47,50 per persoon
 6. Bezoek de Oeler Watermolen

  Bezoek de Oeler Watermolen

  De Oeler watermolen bevindt zich net buiten Hengelo aan de Oelerbeek. Oorspronkelijk bestond de Oelermolen uit twee molenhuizen: een korenmolen op de rechteroever en een oliemolen op de linker.

  1. Hengelo Promotie

Bossen vol voordeel

Bankje