navigatie overslaan

Visit Twente

Contact

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Laat het ons weten!

Vermelding of adverteren

Wil je als ondernemer vermeld worden op onze website? Neem contact op met ons team! Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden van een partnership te bespreken.

Een melding voor de routenetwerken

De routenetwerken van Twente zijn constant in beweging. Niet alleen op de routes zelf, maar ook online werken wij constant aan de doorontwikkeling van de routes. Kom je onderweg iets onduidelijks tegen in de bewegwijzering? Of zie je een beschadiging aan onze palen, panelen, borden of stickers? Heb je misschien een suggestie of nieuw idee voor het routenetwerk? Neem dan s.v.p. contact op met onze melddesk via dit formulier.

Lokale evenementen

Onze UITagenda wordt gevuld in samenwerking met de Twentse VVV's en Tourist Info's. Wij adviseren contact op te nemen met de VVV of Tourist Info voor het plaatsen. Mochten zij jouw evenement als regionaal aantrekkelijk zien, dan wordt deze op de agenda van visittwente.nl actief gezet.

Whitepaper

In deze whitepaper laten we aan de hand van onze Twentse mentaliteit zien hoe wij de organisatie van een zakelijk event aanpakken en waarom Twente dé ideale regio is voor jou. Download de whitepaper hier!

Heb je andere vragen, suggesties of opmerkingen?

Laat het ons weten! Mail naar info@visittwente.nl of bel 0547-745606.