1. 4 ANWB TOP CAMPINGS IN TWENTE

  4 ANWB TOP CAMPINGS IN TWENTE

  Ardoer Camping De Noetselerberg, Camping De Papillon, Camping De Molenhof, Vakantiepark Mölke mogen zich ook in 2019 ANWB Top camping noemen. De ANWB Top campings zijn allemaal 5 sterrencampings die jaarlijks door de ANWB worden geselecteerd en zijn herkenbaar aan het label Top camping 2019. Vandaag werd door ANWB de lijst met 180 ANWB Top campings in Europa gepubliceerd. Hiervan liggen er 49 in Nederland.

 2. Publieksprijs Terras Top 100 2018 naar De Oale Ste

  Publieksprijs Terras Top 100 2018 naar De Oale Ste

  Met grote overmacht heeft Bistro De Oale Ste in Nijverdal de Publieksprijs van de Terras Top 100 2018 in de wacht gesleept. Ondernemer Bert-Jan Hoekjen en zijn team wisten zo’n 500 stemmen meer binnen te halen dan de nummer 2 van dit jaar, Van Heeckeren.

 3. Een nieuw welkom bij "Preston Palace 2.0"

  Een nieuw welkom bij "Preston Palace 2.0"

  Met de spectaculaire hotelentree, de showvijver en nieuwe hotellobby is het all-inclusive hotel een metamorfose ondergaan. De kers op de taart na jaren van vernieuwen. Sinds de verkoop (2011) is hét vernieuwde Preston Palace nu officieel geopend.

 4. Toerist stimuleert regionale economie middels boekingstool Rezervado

  Toerist stimuleert regionale economie middels boekingstool Rezervado

  Regio- en stadsmarketing organisatie MarketingOost lanceert als eerste in Nederland een online boekingstool op haar regiowebsites. Toeristen die hun vakantie boeken via Rezervado profiteren van de laagte prijsgarantie én dragen bij aan de continue ontwikkeling van hun vakantiebestemming.

 5. Wielrenners welkom in Twente. Nieuw toerfietsnetwerk geeft ruimte aan sportieve fietser

  Wielrenners welkom in Twente. Nieuw toerfietsnetwerk geeft ruimte aan sportieve fietser

  600 kilometer aan routes voor de sportieve fietser in Overijssel. Gedeputeerde Eddy van Hijum onthulde voorafgaand aan de Ronde van Overijssel het eerste routebordje voor het Toerfietsnetwerk. Initiator is de stichting ‘365 dagen fietsen in Overijssel’, die de realisatie van zes uitdagende en aantrekkelijke routes coördineert. De eerste route leidt de fietser over de Sallandse Heuvelrug.

 6. Olympisch Park Twente geopend

  Olympisch Park Twente geopend

  Onder grote belangstelling is vanmiddag het Olympisch Park Twente geopend naast het FBK-stadion in Hengelo. Dochter Fanny jr. van gouden atlete Fanny Blankers-Koen onthulde de entree waarna de Twentse Olympisch kampioenen, of hun familie, hun sokkel onthulden.