Nieuws

Nieuws

 1. Drie Twentse restaurants met Michelinster

  Drie Twentse restaurants met Michelinster

  In Amsterdam, in het De La Mar Theater, presenteerde Michelin maandag 11 december 2017 haar rode gids voor het jaar 2018. En daar zaten drie Twentse restaurants bij! Maak kennis met de culinaire top en reserveer snel een tafel bij onze toppers.

 2. Eerste kasteelwandelroute speciaal voor Duitse bezoekers

  Eerste kasteelwandelroute speciaal voor Duitse bezoekers

  Vandaag wordt de eerste kastelenwandelroute voor buitenlandse bezoekers uitgebracht. Deze route is onderdeel van de campagne ‘Kastelen- en Buitenplaatsen’, waarmee NBTC Holland Marketing samen met partners de mooiste en aantrekkelijkste kasteel- en buitenplaatsmusea van Nederland op de kaart zet. De eerste wandelroute is uitgezet rondom Kasteel Twickel in Twente, Overijssel.

 3. Het Twentse Ros als eyecatcher voor Winter Wonderland Enschede

  Het Twentse Ros als eyecatcher voor Winter Wonderland Enschede

  Van 10 december 2016 t/m 8 januari 2017 vindt Winter Wonderland weer plaats in de Enschedese binnenstad, met terugkerende elementen als de ijsbaan, Long Lane of Love, kerstmarkt in de Haverstraatpassage (17 & 18 december) en culturele Stadsherberg (27 t/m 30 december). Daarnaast wordt ieder jaar geïnvesteerd in o.a. bijzondere verlichting en aankleding om de binnenstad in deze periode nog sfeervoller te maken. Het spektakelstuk van dit jaar is het 6,5 meter hoge verlichte Twentse Ros.