Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

 1. Toerist stimuleert regionale economie middels boekingstool Rezervado

  Toerist stimuleert regionale economie middels boekingstool Rezervado

  Regio- en stadsmarketing organisatie MarketingOost lanceert als eerste in Nederland een online boekingstool op haar regiowebsites. Toeristen die hun vakantie boeken via Rezervado profiteren van de laagte prijsgarantie én dragen bij aan de continue ontwikkeling van hun vakantiebestemming.

 2. Wielrenners welkom in Twente. Nieuw toerfietsnetwerk geeft ruimte aan sportieve fietser

  Wielrenners welkom in Twente. Nieuw toerfietsnetwerk geeft ruimte aan sportieve fietser

  600 kilometer aan routes voor de sportieve fietser in Overijssel. Gedeputeerde Eddy van Hijum onthulde voorafgaand aan de Ronde van Overijssel het eerste routebordje voor het Toerfietsnetwerk. Initiator is de stichting ‘365 dagen fietsen in Overijssel’, die de realisatie van zes uitdagende en aantrekkelijke routes coördineert. De eerste route leidt de fietser over de Sallandse Heuvelrug.

 3. Olympisch Park Twente geopend

  Olympisch Park Twente geopend

  Onder grote belangstelling is vanmiddag het Olympisch Park Twente geopend naast het FBK-stadion in Hengelo. Dochter Fanny jr. van gouden atlete Fanny Blankers-Koen onthulde de entree waarna de Twentse Olympisch kampioenen, of hun familie, hun sokkel onthulden.