Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Publieksprijs Terras Top 100 2018 naar De Oale Ste

Met grote overmacht heeft Bistro De Oale Ste in Nijverdal de Publieksprijs van de Terras Top 100 2018 in de wacht gesleept. Ondernemer Bert-Jan Hoekjen en zijn team wisten zo’n 500 stemmen meer binnen te halen dan de nummer 2 van dit jaar, Van Heeckeren.

In een jaar dat het record aantal stemmen met gemak gebroken werd, weet Bistro de Oale Ste in Nijverdal de Publieksprijs van de Terras Top 100 met grote voorsprong te winnen. Van de ruim 36.000 stemmen die uitgebracht werden, gingen er 2778 naar het terras van ondernemer Bert-Jan Hoekjen. Van Heeckeren Grandcafé op Ameland volgt met zo’n 500 stemmen minder op een gepaste tweede plek. Het brons gaat naar Landgoed Het Rheins, dat 1781 stemmen wist binnen te halen.

De Oale Ste heeft flink haar best gedaan om de stemmen binnen te halen. Zo zijn een diner en een weekend in de woodlodge verloot onder de stemmers, die via social media continu werden aangespoord om maar te stemmen. En dat werkte. Oproepen via Facebook werden massaal gedeeld door gasten en fans van de zaak.

Lang spannend

De strijd om de Publieksprijs bleek dit jaar populairder dan ook. Vorig jaar stokte de teller op ruim 14.000 stemmen, dit jaar dus zo’n 22.000 (!) meer. Het was lang ook spannend. De strijd ging een flinke tijd tussen De Oale Ste, dat vorig jaar op plek 4 eindigde van de Publieksprijs, en de Publieksprijswinnaar van 2017, Het Rheins in Enter.

Bekijk hier de hele lijst.