Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Doe-tips

4x dagje weg in de meivakantie. En het hele gezin mag mee.

Leestijd 3 minuten 546 x bekeken
Geschreven door

Dorien

Ja hoor! Pasen zit er nog maar net op en de volgende vrije dagen staan alweer voor de deur.

Hoor jij de meivakantie alweer aankloppen? Dé tijd om er met het hele gezin op uit te gaan. In Twente komt iedereen aan zijn trekken. Want er is meer dan een simpele duik in het zwembad of een bezoekje aan de plaatselijke kinderboerderij!

Glowgolf
Glowgolf

Minigolfen in het donker

Gloeiende gloeiende. Dit moet je met eigen ogen zien! Minigolfen klinkt misschien niet heel spannend. Totdat je bij Glowgolf Enschede bent geweest! Balletjes slaan doe je hier in het donker. Omringd door een onderwaterwereld, jungle en inheemse bevolking. En mét fluorescerende blacklights. Glowgolf Enschede beschikt over 18 verschillende banen. En houd jij wel van een uitdaging? Zet dan de 3D-bril op. Maakt het allemaal een stukje mooier… maar vooral moeilijker!

Avatarz
Avatarz

Klimmen bij AvaTarz

Avonturiers opgelet! Bij AvaTarz in Oldenzaal moet je zijn. Het grootste klimbos van Nederland, met meer dan 100 uitdagingen. Laat de Tarzan of Jane in je los en baan je over kabels, balken, touwbruggen en netten. Elk parcours heeft een ander niveau. En ook aan de kleintjes is gedacht: voor hen is er het KidZ klimparcours. Sta jij liever met beide benen op de grond? Geen paniek, bij AvaTarz kun je ook heerlijk vertoeven op een terras. Kun jij genieten van allerlei lekkers terwijl de rest lekker ziet stuntelen.

Oyfo
Oyfo

Ontdek techniek bij Oyfo

‘Verboden aan te raken’ maakt een museum vaak een stuk minder interessant. Vooral voor kinderen. Vergeet dit maar bij Oyfo in Hengelo. In dit techniekmuseum is het juist verboden om overal van áf te blijven. Zet de stoommachine aan, boor zout op met een flipperkast of draai aan een spijkermotor… In dit museum mag en kan het allemaal. En juist die interactie maakt het zo leuk. De verschillende museumzalen gaan over textiel, machine- en werktuigbouw, elektrotechniek en telecommunicatie. Steek je ook nog wat van op!

Jumpen bij Bounz Enschede

Sport en plezier stuiteren hand in hand bij Bounz Enschede. Dit veld van trampolines is alles behalve een gemiddelde binnenspeeltuin. En trampolines zijn er in overvloed: maar liefst 32! Alle ruimte om een salto te oefenen, een potje dodgeball te spelen of… gewoon lekker te springen. Bounz Enschede is in de vakantie elke dag geopend en organiseert elke 1e vrijdag van de maand een Bounce-disco. Na een dag springen kun jij de sportschool overslaan én vallen je kinderen als een blok in slaap. Win-win!

Je leest het... in Twente kun je écht een dagje weg van het gewone. En kun je niet kiezen tussen deze 4 activiteiten? Blijf dan lekker een paar dagen in een van onze toffe accommodaties. Tot snel!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Dorien

Dorien kan zich geen fijnere plek voorstellen dan Twente waar haar kinderen kunnen opgroeien. Lekker actief bezig zijn in de natuur, koken met lokale producten en het gemak van de grote stad om de hoek.

Meer verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  Koffietijd! 4 heerlijke tips voor een goede kop koffie. Thee kan ook.

  Geschreven door Nicoline
 2. Typisch Twents

  Proef de smaak van Twente in streekproductenwinkel in Markthal Rotterdam

  Geschreven door Merle
 3. Slaaptijd!

  Boek een bijzondere B&B. Dichterbij een Tukker kom je niet

 4. Twents en te gek

  Typisch Twentse "hebbedingetjes". Leuk om cadeau te geven of te krijgen.

Tip je vrienden

facebook twitter