navigatie overslaan

Minuutje Manuel

Andre Manuel: " De Tukker neemt de tijd en levert kwaliteit, zonder opsmuk."

  • Leestijd 1
  • Gelezen 1809 keer
  • Geschreven door Andre

De Tukker wil van nature overal het beste uithalen. De Tukker neemt de tijd en levert daarom kwaliteit, zonder opsmuk. Niet voor niets past de slogan ‘vakmanschap is meesterschap’ ons als een jas.

play

De Grolsch wist het al voordat Toon Hermans uit de luiers was: Vakmanschap is Meesterschap. Nu zal een kniesoor zeggen dat Grolsch van oorsprong een bedrijf uit de Achterhoek is, maar daar gaat het niet om. Een Tukker zal altijd gaan voor kwaliteit. Dus niet een huis bouwen dat al tijdens de eerste de beste najaarsstorm in Munster ligt, maar huizen die er staan voor de eeuwigheid. Dat deze manier van bouwen uiteindelijk gaat zorgen voor een enorm tekort aan bouwprojecten deert ons niet. Een Tukker neemt nog echt de tijd voor de dingen. Zo worden de meeste Tukkers niet gemaakt in de spreekwoordelijke vloek en een zucht, maar gaat daar jaren van noeste arbeid in de echtelijke sponde aan vooraf. U moet eens een kleine Tukker in een wieg zien liggen. Daar is zoveel ambachtelijke liefde in gestoken, daar kan geen ander volkje aan tippen.

Wat vind je van dit artikel?

Geschreven door Andre

André Manuel is een Nederlands muzikant, cabaretier, acteur en columnist uit Twente. Door zijn publiek te confronteren met ernstige feiten laat hij zien waarom het leven voor hem de moeite waard is.