Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Slaaptijd!

Een bungalowpark voor kinderen: een paradijs. Want als de kinderen genieten...

Leestijd 2 minuten 417 x bekeken
Geschreven door

Geertje

Op vakantie met de kinderen naar Twente: natuurlijk kan je overal heen. Keuze genoeg, immers. Maar wil je echt genieten, dan zullen ook de kinderen moeten genieten. En waar doe je dat beter dan bij een bungalowpark in ons mooie Twente waar kinderen meer dan welkom zijn.

Kindvriendelijke bungalowparken hebben een leuk animatieteam met meiden en jongens die niet verveeld rond de kinderen hangen, maar zelf nog heerlijk kind willen zijn. En is er een zwembad, dan moet die kleine van jou zonder diploma ook een heerlijk spetterbadje hebben. De hele dag met kindlief op je arm in het water is ook zo wat.

Welk bungalowpark met een peuter

Jouw peuter wil kunnen spelen. Daar ben je peuter voor, niet waar? Dus zoek je een park met veel speelmogelijkheden. Leuke speeltuinen om zorgeloos in te klauteren bij mooi weer. Is het slechter weer dan zal jouw peuter het vast heerlijk vinden om rond te stappen in de plassen. Maar jij zoekt zeker weten liever iets drogers op. Dus een mogelijkheid om binnen te spelen is ook wel fijn. Er zijn bungalowparken met echte kinderbungalows. Lekker spelen in het eigen huisje, terwijl jij rustig een filmpje kunt kijken. Of je speelt stiekem even mee, natuurlijk... Welk bungalowpark met je peuter is dus een kwestie van even zoeken naar het symbooltje van speeltuinen op de plattegrond!

Welk bungalowpark met een baby

Vraag je je af welk bungalowpark met een baby ideaal is? Een baby wil vooral bij zijn ouders zijn. Lekker kunnen slapen en eten én een dikke knuffel van papa en mama. Je hoeft dus eigenlijk alleen even op te letten of jouw huisje is voorzien van babyspulletjes zoals ledikant, badje en kinderstoel. En verder zal je zelf heerlijk moeten knuffelen, daar kan geen bungalowpark je bij helpen. Hoewel: kindvriendelijke bungalowparken bieden vaak ook babyoppas aan. Kan je partner ook eens geknuffeld worden!

Indoor speelplekken
Indoor speelplekken

Bungalowpark animatieteam

Een bungalowpark animatieteam zorgt voor leuke activiteiten voor de kinderen. Van knutselochtend tot spannende speurtochten. Van sporten tot rustig een filmpje kijken. En weet je wat zo leuk is? Het betekent ook dat jij even vakantie kan vieren zoals jezelf graag wilt. Even zonder zorgen de glijbaan af in het zwembad, samen genieten op een terrasje zonder steeds boos te hoeven worden of gewoon lekker lui zonnen bij je eigen onderkomen. Vakantie op een kindvriendelijk park is dan ook vakantie voor het hele gezin.

Bekijk het aanbod van bungalowparken.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Geertje

Geertje woont aan de rand van Twente aan het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Als moeder van twee jonge kinderen onder 6 jaar gaat ze er veel op uit in de regio.

Meer verhalen uit Twente

 1. Minuutje Manuel

  Andre Manuel: "Wandelen kan dondersmooi in het Rijksmuseum Twenthe."

  Geschreven door Andre
 2. Een moment met

  Leonie ter Braak: “Ik kijk met plattelandsogen naar Amsterdam”

  Geschreven door Suzanne
 3. Route-tips

  Bergwandeling in Nederland? Pak de wandelroute op de Holterberg

  Geschreven door Nicoline
 4. Doe-tips

  Koffietijd! 4 heerlijke tips voor een goede kop koffie. Thee kan ook.

  Geschreven door Nicoline

Tip je vrienden

facebook twitter