Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

5 unieke golfbanen in Twente midden in de natuur. Hier oefen je jouw downswing

Leestijd 1 minuten

Je downswing oefenen of je handicap verbeteren; het kan allemaal op de Twentse golfbanen. Geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer. Genieten in het Twentse landschap.

Golfbaan Het Rijk van Sybrook, Enschede

Een volwassen 27-holes golfbaan op een oud landgoed in een bosrijk gebied met uitzicht op het typisch Twentse coulisselandschap en prachtige bospercelen. In de banen van Golfbaan Het Rijk van Sybrook zitten uitdagende waterpartijen die iedere golfronde tot een beleving maken.

Golfclub Driene, Hengelo

Golfclub Driene is een 9-holes golfbaan gelegen in het bijna een eeuw oude Twents landschap tussen Hengelo en Enschede. In het sfeervolle clubhuis, centraal gelegen tussen de golfbanen, kun je genieten van een hapje of een drankje.

Twentsche Golfclub, Ambt-Delden

Een 18-holes golfbaan gelegen op het prachtige landgoed Twickel. Bij Twentsche Golfclub beleef je sport en ontspanning op een meer dan gemiddeld niveau.

Golfclub de Koepel, Wierden

Gelegen in een prachtige omgeving aan de weg van Rijssen naar Wierden ligt de 18 holes par 70 golfbaan. De kenmerkende jeneverbesstruiken, oude inheemse bomen en het stuk heide met een oude schaapskooi geven Golfclub de Koepel een heel eigen karakter.

Golfbaan de Lage Mors, Delden

Een in het unieke Twickelse coulisselandschap gelegen 9-holes par 70 golfbaan met eeuwenoude eiken, mooie glooiende fairways, uitdagende waterpartijen en geonduleerde greens. Je kunt volop genieten van de prachtige flora en fauna die Golfbaan de Lage Mors te bieden heeft.

Special

Erve Bruggert Vergaderarrangementen ( vanaf 10 pers.)

Vanaf € 17,50 per persoon

Vergaderen in een inspirerende omgeving met of zonder lunch, diner of overnachting.

Meer verhalen uit Twente

 1. Kids

  4 leuke, actieve buitentips met kids van blogger Sabine en gezin.

  Geschreven door Sabine
 2. Winkelen

  Winkelenstad Enschede: winkeltips, openingstijden en koopzondagen

 3. Food

  5 fijne lunchplekken in Enschede. Een pauzemoment tijdens het winkelen.

 4. Wellness

  Luxe spa in oude boerderij: Boerderij Spa Nutter. Wellness tussen de koeien

  Geschreven door Sybylle

Tip je vrienden

twitter facebook