Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

De beste kindercamping van Nederland: hier moet je heen voor een vakantie met kids

Leestijd 2 minuten
Geschreven door

Dorien

Op vakantie met de kids is genieten maar laten we wel wezen ook een beetje een beproeving. Hoe zorg je er nou voor dat je zelf ook aan ontspanning toekomt en niet met weemoed terugdenkt aan de gezellige vergaderingen met koffie en taart op het werk? Simpel, kies voor de beste kindercamping in Nederland!

Waar vindt je de beste kindercamping in Nederland? Welk vakantiepark met baby en welk vakantiepark met peuter? Wat voor kindercamping je ook zoekt, de beste voor jouw gezin ligt sowieso in Twente!

Noetselerberg
Noetselerberg

Twente ligt helaas nog altijd niet aan de Costa del Sol, maar is wel goed te bereizen met een jengelende mini op de achterbank. Een overdekt zwembad kan met onze Hollandse zomers een pre zijn. Welke camping zeker niet mag ontbreken in de kindercamping Nederland top 10 is topcamping de Noetselerberg. Een ANWB vijf sterren, vlakbij avonturenpark Hellendoorn en met zo'n uitgebreid animatie- en recreatieprogramma dat je moeite moet doen om je kids mee te krijgen als je zelf eens iets bedenkt om te ondernemen. Ook als je een kindvriendelijke camping Nederland met overdekt zwembad zoekt, moet de Noetselerberg bovenaan op het lijstje blijven staan. Met een dichte glijbaan van 35 meter en een heus piratenschip ben je gegarandeerd van uren waterpret en dichtvallende oogjes gelijk na het avondeten, tijd voor een borrelavond met de buren!

Bij ANWB vijf sterren topcamping de Molenhof, uiteraard ook in Twente, kan tijdens warme dagen het dak van het zwembad open (de Amsterdam ArenA is er niets bij) en maak je zelfs kans op een echt zomers kleurtje!

Een andere camping uit de kindercamping Nederland top 10 is topcamping de Papillon. De ANWB vijf sterren camping de Papillon heeft vooral veel te bieden als het om buitenspelen gaat en is daarmee de kans om je kind los te rukken van de I-pad, smartphone of PlayStation. Om terug te komen op de vraag welk vakantiepark met baby en welk vakantiepark met peuter, blijven we ook even bij de Papillon. Voor peuters is zand namelijk het mooiste wat er is en de speeltuinen en recreatievijver van de Papillon hebben onwijs veel zand!

Papillon
Papillon

Met een baby is Bosvillapark Eureka ook een goede keuze. Veel speelplezier binnen en buiten voor kleintjes en diverse wellness en beauty faciliteiten. Dat laatste is misschien niet zo belangrijk voor de baby maar wel voor mama's. Dat is zeker niet onbelangrijk, want een ontspannen mama betekent een blije papa en een nog blijere baby. Fijne vakantie!

Meer tips: Recreatiepark de Poppe, Camping en Bungalowpark Stien 'n Boer, Recreatiepark 'n Kaps.

Bekijk meer campings in Twente.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Dorien

Dorien kan zich geen fijnere plek voorstellen dan Twente waar haar kinderen kunnen opgroeien. Lekker actief bezig zijn in de natuur, koken met lokale producten en het gemak van de grote stad om de hoek.

Meer verhalen uit Twente

 1. Minuutje Manuel

  Andre Manuel: " De Tukker neemt de tijd en levert kwaliteit, zonder opsmuk."

  Geschreven door Andre
 2. Slaaptijd!

  Magisch slapen in het bos van Twente. Hier kom je weer helemaal tot jezelf

  Geschreven door Nicoline
 3. Minuutje Manuel

  Andre Manuel: "Bijdragen aan de gemeenschap, dat wekt pas aanzien."

  Geschreven door Andre
 4. Slaaptijd!

  Logeren tussen de reeën op Landgoed de Holtweijde in Lattrop

  Geschreven door Sybylle

Tip je vrienden

twitter facebook