navigatie overslaan

Slaaptijd!

De 4 meest luxe groepsaccommodaties in Twente

  • Leestijd 3
  • Gelezen 4155 keer

Heb jij een gezellig vriendenweekend, vriendinnenweekend of een familieweekend in het vooruitzicht en ben jij degene die dit jaar de groepsaccommodatie moet regelen? Wat een zoektocht is dat! Ben jij blij dat wij de meest luxe groepsaccommodaties in Twente al voor jou op een rijtje hebben gezet. Niet doorvertellen hoor, laat ze maar denken dat jij het hele internet hebt afgestruind op zoek naar een luxe vakantiehuis met sauna of een luxe vakantieboerderij met hottub in het prachtige en unieke Twente. Wij weten in elk geval zeker dan jouw vrienden, vriendinnen of jouw familie jou enorm dankbaar zijn wanneer ze sterren tellen vanuit een heerlijk verwarmde hottub op het terras van de accommodatie die jij voor ze uitzocht. Tijd zat, in Twente, dus niks moet en alles mag! Kies een luxe groepsaccommodatie uit en laat de voorpret beginnen.

  1. 4

    Groepsaccommodatie de Pol in Buurse (mét hottub)

    Groepsaccommodatie de Pol in Buurse is die luxe vakantieboerderij met hottub die jij zoekt. De Pol heeft maar liefst 4 accommodaties voor groepen. De Langenberg voor 12-28 personen, de Hooiberg en de Meijersgaarden voor 10-16 personen en de Deel voor 6-8 personen. Voor minder dan 6 personen hebben ze een B&B en studio’s. Daar zit vast iets tussen. De accommodaties zijn sfeervol ingericht, landelijk gelegen en er is gratis WIFI. Willen jullie echt luxe genieten? Reserveer dan de houtgestookte hottub die op jullie terras kan worden geplaatst.

  2. 3

    Erve Broam in Agelo (mét sauna en hottub)

    Dit luxe vakantiehuis met sauna en hottub biedt plek aan 16 personen en 4 kleine kinderen. Zijn jullie gek op de natuur en word je blij van het idee dat je ‘s morgens wakker wordt van het getjilp van de vogels, van een ree met jongen in de wei en het loeien van koeien in de verte? Dan is deze luxe groepsaccommodatie echt iets voor jullie. Niet per se fan van de loeiende koeien, maar wel gek op het saunaritueel dat je afsluit op een ligbedje middenin ‘the middle of knowhere’ of in de op hout gestookte hottub? Dan is dit alsnog the place to be voor jullie.

  3. 2

    Hof ’t Sprakel in Haaksbergen (mét sauna en whirlpool)

    Deze bijzondere groepsaccommodatie voor 24 personen heeft 7 slaapkamers en 6 badkamers. Hof ’t Sprakel ligt gelegen in Haaksbergen, de ster van Twente. Vanuit de woonkamer genieten jullie van een prachtig uitzicht op de weilanden met grazende dieren. Zijn er kinderen bij, dan heb je geen kind aan ze. De kleine bengels vermaken zich namelijk op het voetbalveld, bij de verschillende speeltoestellen, op de toffe skelters of springend op de trampoline. Bekaf na een dagje Twentse buitenlucht en toe aan een wereld van rust, luxe en ontspanning? Boek dan een middag of avond in de kleinschalige luxe sauna met alle voorzieningen.

  4. 1

    Bosvillapark Eureka in Deurningen (mét wellnes)

    Dit is misschien wel de meest luxe groepsaccommodatie (tot 12 personen) van allemaal. Bosvillapark Eureka biedt natuur, rust en privacy maar heeft alle voorzieningen die je nodig hebt. Zoals gratis koffie, thee en ranja met koekjes, gratis te gebruiken massagestoelen, een minibibliotheek én een 10 tot 12 persoonsbungalow “Wellness Superieur”, met sauna, 2 bubbelbaden en een stoomdouche cabine. Bosvillapark Eureka ligt direct aan de rand van landgoed Het Hulsbeek waar je ook een grote recreatievijver vindt en tal van leuke activiteiten voor jong en oud.

Wat vind je van dit artikel?