Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Boek een bijzondere B&B. Dichterbij een Tukker kom je niet

Leestijd 2 minuten

Een B&B boeken, is dicht bij die vriendelijke Tukkers zijn en even deel uitmaken van het heerlijke Twentse leven. Het leuke van een B&B is o.a. dat ze allemaal uniek zijn. Geen één onderkomen is hetzelfde. Wil je niet weer opgescheept zitten met het standaard type kamer in een degelijk hotel? Wil je een thuisgevoel hebben en je heerlijk laten verrassen door de beste B&B's van Nederland? Dan rest je maar 1 ding om te doen. Precies, je raadt het al! Boek één van de beste B&B's van Nederland: die vind je uiteraard gewoon hier!

Een bijzondere B&B

Een 'Bed & Breakfast' is vanzelf al bijzonder hier in Twente, door zijn prachtige omgeving. Maar het kan nog mooier want we hebben ook nog eens hele leuke B&B's. Of je nu wakker wilt worden van een kraaiende haan en loeiende koeien, of liever 's avonds uit de kroeg meteen je bedje in wilt rollen: er is van alles wat.

Op de boerderij

Het agrarische leven roept om aandacht: slaap hier, slaap hier! Er is dan ook heel veel keus uit bijzondere B&B's op mooie, landelijke plekken. Bij de boer in huis, in een verbouwde stal: je kunt het zo gek niet bedenken. Zoek je een ruime kamer, waar je ook goed kan vertoeven of heb je aan een kleine ruimte genoeg en wil je vooral van buiten genieten? Wil je speelruimte erbij voor de kinderen of de mogelijkheid om te kijken bij het melken? Neem eens even de tijd en loop eerst eens door alle mogelijkheden heen, zodat je straks door het boerenleven heen kan lopen zoals jij het voor ogen had.

Het dorpsleven

De gezellige dorpen willen ontdekt worden. Midden in het centrum of juist wat achteraf: bijzondere B&B's vind je hier op de meest bijzondere plekken. In luxe huizen of oude panden, ieder met zijn eigen charme. In de ochtend verwend worden met een heerlijk ontbijt bij de bewoners zelf in de huiskamer of een ontbijtje in een eigen ruimte. Heerlijk toch dat al die mensen een B&B zijn begonnen. Kan jij er tenminste lekker van genieten!

Onze tips: B&B De Kleine Kolonel Haarle, Woeste Wieven, B&B Den Soeten Inval.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Special

Boerenwellness

€15,00 pp.

Lekker badderen anders dan anders!

Rustpunt Boerderij "De Brummel".

Zuidelijke Kanaaldijk 1
7447SV Egede
0548-681483

Meer verhalen uit Twente

 1. Minuutje Manuel

  Andre Manuel: " De Tukker neemt de tijd en levert kwaliteit, zonder opsmuk."

  Geschreven door Andre
 2. Slaaptijd!

  Magisch slapen in het bos van Twente. Hier kom je weer helemaal tot jezelf

  Geschreven door Nicoline
 3. Minuutje Manuel

  Andre Manuel: "Bijdragen aan de gemeenschap, dat wekt pas aanzien."

  Geschreven door Andre
 4. Slaaptijd!

  Logeren tussen de reeën op Landgoed de Holtweijde in Lattrop

  Geschreven door Sybylle

Tip je vrienden

twitter facebook