Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Zoek je een minicamping of boerencamping met viswater in Twente? Onze tips!

Leestijd 2 minuten

Je bent visser in hart en nieren. Je favoriete bezigheid uitoefenen: ja, dûh, vissen! Je kunt het zomaar gaan beleven. Kies een gezellige boerencamping aan het water. Of ga juist voor een minicamping met viswater.

Op naar de camping mét viswater

Je wilt eindelijk tijd om de grootste vis te vangen of: je wit eindelijk tijd om lekker aan de waterkant te ontspannen, samen met je hengel, natuurlijk! Even kiezen uit de machtige mogelijkheden en het aftellen kan gaan beginnen.

Boerencamping

Gast zijn op een Twentse boerderij. Het leven leven zoals het bedoeld is, met tijd voor het leven in alle facetten. Word wakker van de haan die kraait of de koeien die loeien. De kinderen mogen zien hoe de koeien gemolken worden of misschien ben je wel net getuige van de geboorte van een kalfje of een veulentje. En tussen alle boerenbedrijven door even je hengeltje uitgooien.

Minicamping met viswater

Je houdt niet van groot, groter, grootst. Je houdt van de intimiteit van het Twentse leven. Je speurt naar een minicamping. Is er dan ook nog een viswatertje bij, dan is jouw paradijs compleet. Vind hier de mooiste paradijsjes voor jou en je gezin.

Voel je een vis in het water in ons Twente

Groene weiden, liefelijke boerderijtjes, bossen en prachtig viswater. Meer heb je niet nodig. Zet uit die telefoon, laat de tablet thuis en... eindelijk heb je tijd om de vissen van dichtbij te gaan bekijken (moet je ze wel eerst vangen, natuurlijk). Een boerencamping of een minicamping met viswater zorgt voor een heerlijke vakantie, met tijd voor elkaar en je grote passie. Meer heeft een mens niet nodig, toch?

Onze tips: Minicamping de Linderbeek, Camping de Rammelbeek, Camping Scholtenhagen.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Special

Kanovaren in Almelo

Varen op het Almelose water

Een dagje kanovaren met familie, vrienden, of als uitstapje voor school of bedrijf? Ontdek de stroompjes, beekjes en riviertjes van Twente. Ideaal voor de beginnende kanovaarder, of zij die van de natuur genieten.

Meer verhalen uit Twente

 1. Winkelen

  Winkeltijd! Vier fijne adresjes in Twente voor een nieuwe outfit of interieur.

  Geschreven door Nicoline
 2. Natuur

  Stoer natuurgebied: Vliegveld Twenthe met bomkraters en splitterboxen.

  Geschreven door Bertine
 3. Typisch Twents

  Tukker Top 5 van Johan Nijenhuis. "Oude markt is één van de mooiste pleinen".

 4. Natuur

  Prachtige plekken waar de zon het langst schijnt: de recreatieparken.

  Geschreven door Bertine

Tip je vrienden

twitter facebook