Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Gegrilde groene asperges met parmaham. Lekker en gezond.

Leestijd 1 minuten

Wat heb je nodig?

Voor drie tot vier personen: - 1 bundeltje groene asperges - 2 el olijfolie - 2 el balsamico azijn - 200 gram parmaham - Zout en peper

Bereiding

  • Was de asperge, droog ze goed af en snijd of breek de onderkanten af (zorg ervoor dat je de harde stukken verwijdert)
  • Doe een scheutje olijfolie in de grillplan en zet de pan op het vuur
  • Leg de asperges in de pan en draai ze regelmatig om
  • Laat ze gemiddeld 10 minuten in de pan braden en let er op dat ze niet zwart worden!
  • Haal de asperges uit de pan, leg ze in een bakje en besprenkel ze met balsamico azijn
  • Voeg peper en zout toe naar eigen smaak en laat het even intrekken
  • Snijd de hamplakken door en rol de ham om de asperges

Eet smakelijk!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Special

Culinaire Restauranttour

Houdt u van verschillende culinaire gerechten? Geniet van de mogelijkheid om heerlijk te dineren in al onze restaurants. Na elke gang wandelt u naar het volgende restaurant. Dat is heerlijke avond genieten in Almelo.

Van der Valk Theaterhotel Almelo

Schouwburgplein 1
7607AE Almelo
0546-803000

Meer verhalen uit Twente

  1. Typisch Twents

    Stoppen met tijd verspillen, daar kun je nu mee beginnen. Actie!

  2. Typisch Twents

    Oud Tukker Nicole Buch: “Ik ga volop en voluit. En ik geef gas!”

    Geschreven door Twentelife
  3. Typisch Twents

    Huize Brecklenkamp: een historische buitenplaats en complex rijksmonument

    Geschreven door Twentelife
  4. Typisch Twents

    Minuutje Manuel: "Een Tukker hecht aan vrijheid en volgt niet zomaar de massa."

    Geschreven door Andre

Tip je vrienden

twitter facebook