Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Gegrilde groene asperges met parmaham. Lekker en gezond.

Leestijd 1 minuten

Wat heb je nodig?

Voor drie tot vier personen: - 1 bundeltje groene asperges - 2 el olijfolie - 2 el balsamico azijn - 200 gram parmaham - Zout en peper

Bereiding

  • Was de asperge, droog ze goed af en snijd of breek de onderkanten af (zorg ervoor dat je de harde stukken verwijdert)
  • Doe een scheutje olijfolie in de grillplan en zet de pan op het vuur
  • Leg de asperges in de pan en draai ze regelmatig om
  • Laat ze gemiddeld 10 minuten in de pan braden en let er op dat ze niet zwart worden!
  • Haal de asperges uit de pan, leg ze in een bakje en besprenkel ze met balsamico azijn
  • Voeg peper en zout toe naar eigen smaak en laat het even intrekken
  • Snijd de hamplakken door en rol de ham om de asperges

Eet smakelijk!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Special

Culinaire Restauranttour

Houdt u van verschillende culinaire gerechten? Geniet van de mogelijkheid om heerlijk te dineren in al onze restaurants. Na elke gang wandelt u naar het volgende restaurant. Dat is heerlijke avond genieten in Almelo.

Van der Valk Theaterhotel Almelo

Schouwburgplein 1
7607AE Almelo
0546-803000

Meer verhalen uit Twente

  1. Minuutje Manuel

    Andre Manuel: " De Tukker neemt de tijd en levert kwaliteit, zonder opsmuk."

    Geschreven door Andre
  2. Slaaptijd!

    Magisch slapen in het bos van Twente. Hier kom je weer helemaal tot jezelf

    Geschreven door Nicoline
  3. Minuutje Manuel

    Andre Manuel: "Bijdragen aan de gemeenschap, dat wekt pas aanzien."

    Geschreven door Andre
  4. Slaaptijd!

    Logeren tussen de reeën op Landgoed de Holtweijde in Lattrop

    Geschreven door Sybylle

Tip je vrienden

twitter facebook