Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Heb je zorg nodig tijdens de vakantie? Zorgeloos erop uit is voor iedereen.

Leestijd 2 minuten

Want stel je hebt een beperking maar je wilt wel dolgraag van het leven genieten, je wilt aan activiteiten meedoen en bovenal in een aangepaste accommodatie verblijven waar mensen over je zorgen hebben meegedacht. Zodat je ook werkelijk zorgeloos kan gaan genieten van je vakantie, midweek of weekend. Hier in Twente ‘zal ie d’r ‘n aordigheed an krieg’n’ (zal je het vast leuk gaan vinden).

In het oosten van Nederland bevindt zich de veelzijdige landstreek Twente, in deze streek heeft Zintenza gastvrije locaties met aangepaste accommodaties voor je geselecteerd voor een onvergetelijke vakantie beleving. Zintenza wil dat er altijd voor iedereen en dus ook voor jou een passende accommodatie bij zit die ook nog eens goed bij je wensen en zorgvraag aansluit.

Op de website van Zintenza is veel aandacht besteed aan een uitgebreid filtersysteem zodat je een goed beeld krijgt welke aangepaste accommodatie er het meest aansluit op wat je nodig hebt. Daarnaast is het nog altijd zo bij deze Twentse eigenaren, dat ze graag met je meedenken, dat is hier in Twente heel normaal. Maar voor alle aangepaste accommodaties geldt hetzelfde, ze zijn allemaal met de beste zorg geselecteerd en speciaal voor jou toegankelijk gemaakt.

De reden waarom en met wie je hier komt overnachten is voor iedereen anders, maar als je eenmaal Twente komt binnen rijden, via de A1, A35 of via een van onze gezellige binnendoor weggetjes, merk je als snel dat je echt even weg bent. Door het landschap lijkt het soms net of je in het buitenland bent en dat zou je ook kunnen denken als je sommige Tukkers hoort praten. Kan je geen Twents? Maak je maar geen zorgen, de meeste Tukkers spreken ook gewoon Nederlands!

Dus of je nu een lichamelijke-, psychische-, of een verstandelijke beperking hebt of dat je een dagje ouder bent, we nodigen je graag uit in Twente om samen met je familie of met een groep iets leuks te ondernemen, plezier te maken, te genieten, mensen te ontmoeten, te ontspannen en dus eens heerlijk te ontzorgen.

De vakantievergelijker met extra zorg

Zintenza is een website waar je aangepaste accommodaties met extra zorg kunt vergelijken. Begin 2018 is de website gelanceerd, een belangrijk doel is om het aanbod, in combinatie met kwaliteit en kennis, steeds verder te vergroten ten gunste voor de vakantieganger met een beperking. Doordat Zintenza zelf de aangepaste accommodaties toetst en daarmee aanstuurt op verbeteringen voor de vakantieganger kan Zintenza met een team van ervaringsdeskundigen ervoor zorgen dat je de meest actuele informatie krijgt. Vanaf nu kun je kiezen voor een aangepaste accommodatie die het beste bij je droom vakantie past. Ga het ook beleven in deze prachtige Twentse streek!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Twente

 1. Minuutje Manuel

  Andre Manuel: " De Tukker neemt de tijd en levert kwaliteit, zonder opsmuk."

  Geschreven door Andre
 2. Slaaptijd!

  Magisch slapen in het bos van Twente. Hier kom je weer helemaal tot jezelf

  Geschreven door Nicoline
 3. Minuutje Manuel

  Andre Manuel: "Bijdragen aan de gemeenschap, dat wekt pas aanzien."

  Geschreven door Andre
 4. Slaaptijd!

  Logeren tussen de reeën op Landgoed de Holtweijde in Lattrop

  Geschreven door Sybylle

Tip je vrienden

twitter facebook