1. 0/5

  5x een voordelig weekendje wellness

  Geschreven door

  Nicoline

  Gooi je werktas in de hoek, haar los en hakken uit. Het is tijd voor een weekend niks!

 2. 1/5

  5.

  Landgoed De Wilmersberg

  Bij Landgoed De Wilmersberg weten ze wat hardwerkende mensen nodig hebben: rust en verwennerij. Daarom hebben ze het Energieweekend bedacht. Een ontspanningsweekend als je de drukte wilt ontvluchten. Onder professionele begeleiding ga je drie dagen aan de slag met jezelf. Na een licht ontbijtje, start je met yoga, ademhalingsoefeningen en mindfullness.

 3. 2/5

  4.

  Wellness & Beauty Bad Boekelo

  In de bossen van Boekelo, om de hoek bij Enschede, ligt Resort Bad Boekelo. Dit is de plek om shoppen en relaxen te combineren. Boek bijvoorbeeld na een dag winkelen, een Payot Beauty Allover arrangement dan voel je je na afloop herboren. Je krijgt een verstevigende lichaamspeeling en een uitgebreide lichaamsmassage. Tussendoor ontspan je verder in het Turks Stoombad, de sauna en het zwembad.

 4. 3/5

  3.

  Apart hotel Delden en Sauna Vital

  Bij Apart hotel Delden boek je veel verschillende wellness & beauty arrangementen. Wij worden blij van het hamam hotelarrangement waarbij je naast een overnachting gebruik maakt van de sauna en een hamambehandeling.

 5. 4/5

  2.

  Landgoed de Holtweijde

  In het kleine dorpje Lattrop ligt het mooie en luxe Landgoedhotel De Holtweijde. Overnachten en eten is hier al een ontspanning op zich maar je kunt er ook een Detox of een De-Stress kuur volgen. Of onze favoriet, de Pure Verwennerij kuur.

 6. 5/5

  1.

  Landhuishotel De Bloemenbeek

  Boven op een verlaten heuvel bij het mini-dorpje De Lutte ligt een van Twentes mooiste hotels, Landhuishotel De Bloemenbeek. Zonder dat je een speciaal Wellness & Beauty arrangement hoeft te boeken mag je zwemmen in het mediterrane binnenzwembad, inclusief borrelbank, jetstream en tepidarium.

Tip je vrienden

twitter facebook