Freshtival Enschede

Duik 3, 4 & 5 juni met ons mee de magische wereld van Freshtival in. Een overweldigend avontuur, grootser dan ooit met 200+ artiesten, 13 stages en een fabuleuze camping. Jouw uitlaatklep drie dagen lang. Zeg maar ‘ja’ tegen die duizend nieuwe prikkels, foute knipogen en muzikale verrassingen.

Recreatiepark Het Rutbeek in Eschede is de magische plek waar Freshtival plaatsvindt. Een paradijs, omringd door water, bos en prachtige stranden. Een plek om oneindig te dwalen en te verdwalen, want in ieder hoekje is wel iets te beleven. Ontdek de knusse chillplekjes, de kampvuurtjes op het strand, het verfrissende water en álle secret stages – benieuwd of je ze vindt. En dan hebben we het nog niet eens over de overweldigende stages…

Tijdens Pinksteren halen we het beste uit de dance- en popscene naar Enschede. Van Nederlandse helden tot absolute wereldsterren. En uiteraard ook aanstormend talent. Ga loco op vunzige house, snoeiharde techno en oh-zo foute meezingers of laat je moves zien bij je future house, hardstyle, rap en reggae helden. Het kan ons niet gek genoeg.

Enkele artiesten: Don Diablo, Fedde Le Grand, Lucas en Steve, Antoon, Bilal Wahib, Frenna Deluxe, Maan, Suzan en Freek, B-Front, Crypsis en meer.

Wanneer

  • -
  • -
  • -

Prijzen

Diverse entreeprijzen en tickets. Voor alle tickets zie de website van Freshtival.

Locatie

Het Rutbeek

Website
www.freshtival.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter