navigatie overslaan

festival

GekkenWerk! Festival

  • 9 mei
  • 16:00- 23:00
  • € 27,50
  • Oldenzaal

Dit jaar weer fantastische artiesten tijdens het GekkenWerk Festival. Een te gek festival voor jong en oud! De minimumleeftijd is 18.

Beleef Hemelvaarts dag 2024 als nooit van te voren op het Gekkenwerk! Festival, gelegen in het adembenemende natuurgebied van Recreatieplas 't Hulsbeek in Oldenzaal. Dit festival is een explosief aan vreugde, een samensmelting van muziekale extase en dansbare euforie die je zintuigen zal prikkelen.

Met een ongeëvenaarde diversiteit aan muziekgenres, van diepe beats van elektronische dansmuziek tot de opzwepende ritmes van AfroBeat, belooft Gekkenwerk! Een dag die je voor altijd zult koesteren.

Laat je meevoeren op de golven van ongekende entertainment, verlies jezelf in de magie van live optredens en ontdek jouw nieuwe favoriete artiest. Maar er is meer! Het festivalterrein wordt een speeltuin van plezier met unieke activiteiten en ongetemde Gekkigheid. Bereid je voor op een onvergetelijk acontuur waar de energie hoogtij viert en de vibe aanstekelijk is. Dit is het Gekkenwerk! g Dit is GekkenWerk! festival!

Tickets

Ticket voor het GekkenWerk Festival bestel je Hier

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 27,50

Op de kaart

Meer leuke evenementen