OldStars basketbal van start in Almelo

Op 26 augustus zijn alle 55-plussers uit Almelo welkom bij vereniging Uitsmijters om gratis kennis te maken met OldStars basketbal. OldStars verbindt mensen om samen fit ouder te worden en een leven lang te bewegen.

OldStars bij vereniging Uitsmijters

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor de verbetering van de vitaliteit en het aanmoedigen van belangrijke sociale verbinding. Basketbal is hierbij niet het doel, maar een middel om op latere leeftijd conditie, kracht en aanpassingsvermogen te (blijven) ontwikkelen. Deelname aan de kick-off is gratis.

Het programma voor de kick-off op 26 augustus 10:00 u. Ontvangst met koffie/thee 10:30 u. Welkomstwoord 11:00 u. Start training met warming-up 12:30 u. Afsluiting met lunch

Na de kick-off op 26 augustus komt de groep wekelijks op vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur bij de vereniging bij elkaar. Aanmelden voor de kick-off op 26 augustus kan via Egbert Kamp, 06 – 11 75 00 76 en wbuitsmijters@outlook.com.

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich samen met partners, donateurs en vrijwilligers in voor een samenleving waarin geen enkele oudere zich eenzaam hoeft te voelen. Onze activiteiten zijn laagdrempelig en gericht op ontmoeting. Zo helpen wij ouderen om op een actieve manier ouder te worden. Ook stimuleren we de samenleving om een leeftijdsvriendelijke omgeving te zijn. Want ouder worden doe je samen!

Wanneer

  • -

Locatie

IISPA Almelo

Adres
Stadionlaan 60, 7606 JZ Almelo
Telefoon
0546-863636
Website
www.sportbedrijfalmelo.nl

Tip je vrienden

facebook twitter