navigatie overslaan

kinderen

Kinderactiviteiten Huis Verwolde

  • 1 april - 31 okt 2022
  • 11:00- 16:00
  • € 10,00
  • Laren

Huis Verwolde is een geweldige leuke locatie is om je te vermaken. Ook deze zomervakantie is er van alles te doen speciaal voor kinderen, van knapzakspeurtocht tot theater, er is voor elk kind wel iets leuks te beleven.

Knapzakspeurtocht:

Op alle openstellingsdagen kunnen kinderen 'Op stap met de knapzak', een speurtocht rondom huis Verwolde. Met deze superleuke knapzakroute ontdekken kinderen vanaf 6 jaar samen met hun volwassenen begeleider(s) de natuur rondom Verwolde. In de knapzak zit de speurtocht, touwtje om de boom te meten, een drankje en iets lekkers.

De knapzak koop je in de museumwinkel voor € 6,50

Bij grote groepen graag even bericht vooraf, zodat we de knapzakken kunnen klaarmaken. Jarig? Deze speurtocht is ook te boeken voor kinderfeestjes.

Natuurset Verwolde:

Hou je van speuren en onderzoeken in de natuur? In de tuin van Verwolde zoeken naar beestjes en vlinders, of in het water van de gracht naar kleine zwemmertjes kan nu met onze speciale Natuurset Verwolde.

Wij hebben een leuk setje voor je klaarstaan; een uitschuifbaar netje, een zoekkaart en een bugviewer koop je voor € 10,95 in de winkel en je kunt zo op onderzoek uit.

Wanneer

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 10,00

Volwassenen € 10,00
Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00

CJP 12 t/m 18 jaar € 3,75

Groepen vanaf 20 personen (binnen openingstijden)
Volwassenen € 7,50

Op de kaart

Meer leuke evenementen