navigatie overslaan

Magic Night met Nigel Otermans - Niets is wat het lijkt

Halloween Hertme

  • 29 okt 2022
  • 16:30- 21:30
  • € 11,00
  • Hertme

Stap op zaterdag 29 oktober door de piepende en krakende poorten van het theater en laat je verwelkomen door heks Wientje!

Dompel je onder in de wereld van de magie met prijswinnend illusionist Nigel Otermans! Laat je verbazen door zijn indrukwekkende illusies, mooie muziek en bijzondere trucs. Deze Halloween show is een unieke belevenis voor het hele gezin.

Niets is wat het lijkt deze Halloween ... stap in de magische wereld van illusionist Nigel Otermans

Stap op zaterdag 29 oktober door de piepende en krakende poorten van het theater en laat je verwelkomen door heks Wientje! Zij neemt je mee naar spoken, heksen en andere griezels!

Eenmaal in het theater kun je je vermaken met diverse spel en knutselactiviteiten in een omgeving waar de griezels, spinnen en natuurlijk de pompoenen niet ontbreken. Zelfs zijn er heksen met roofvogels en uilen.

Daarna wordt iedereen verwacht aan de voet van de kasteeltoren, waar te midden van knetterende vuren, opdoemende rookwolken en flakkerende kaarsen de heks Wientje opwachting maakt voor een griezeldans. Illusionist Nigel Otermans zet dan een magische show neer.

Dompel je onder in de wereld van de magie met prijswinnend illusionist Nigel Otermans! Laat je verbazen door zijn indrukwekkende illusies, mooie muziek en bijzondere trucs. Deze Halloween show is een unieke belevenis voor het hele gezin. Nigel is pas 20 jaar oud maar hij is als jeugdkampioen toneelgoochelen al een bekend figuur in de wereld van de magie.

Niets is wat het lijkt deze Halloween, kijk maar goed om je heen. Overal zitten heksen of spoken verborgen. Laat je toekomst voorspellen of griezel mee in het bos. Heks Wientje neemt je mee in deze spannende wereld vol magie en avontuur.

Ook aan de hongerige heksjes en griezels is gedacht: natuurlijk is er catering aanwezig.

Koop tickets in de voorverkoop >

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 11,00

Voorverkoop: € 11,00
Kassa: €13,00
Tijd: 16:30 - 21:00
Aanvang Magische Show: 18:00
Leeftijd: vooral voor 6 - 12 jaar, een uitje voor het hele gezin!
kinderen tot 4 jaar gratis

Op de kaart

Meer leuke evenementen