navigatie overslaan

Hello Goodbye

The Analogues

  • 1 apr 2023
  • 20:00- 22:00
  • € 52,50 - € 57,50
  • Almelo

Hello Goodbye kan beschouwd worden als een spectaculaire afsluiting van de periode waarin The Analogues alle studio-albums (van na 1967) van The Beatles live reproduceerden.

De band behaalde de afgelopen jaren grote successen in binnen- en buitenland met integrale uitvoeringen van de albums die The Beatles wel opnamen, maar zelf nooit live uitvoerden: Magical Mystery Tour, Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band, The White Album en, het meest recent, een combinatie van Let It Be en Abbey Road.

Met ‘Hello Goodbye’ stelden The Analogues zichzelf de lastige opdracht om uit die zes iconisch albums een selectie van hoogtepunten te distilleren.

"Dat ging niet zonder slag of stoot," zegt musical director Bart van Poppel. "Wij spelen nu al een jaar of zeven al die geweldige nummers van The Beatles, maar we zijn ook nog steeds diehard fans. Met nogal sterke opinies over wat nou écht de sterkste nummers zijn. Met de lijst die we nu hebben ben ik het in ieder geval helemaal eens; Beatles-liefhebbers hebben nu een uitgelezen mogelijkheid om in het theater te komen kijken of ze het eens zijn met onze keuze.”

Wanneer

-

Prijzen

1e rang
€ 57,50
2e rang
€ 52,50

Op de kaart

Meer leuke evenementen