navigatie overslaan

De finals van de UEFA Nations League worden gespeeld in Rotterdam en Enschede.

UEFA Nations League Finals 2023

  • 18 jun 2023
  • 10:00- 16:00

In juni 2023 worden de finals van de UEFA Nations League gespeeld. Omdat het Nederlands Elftal als groepswinnaar eindigde, komen de finals naar Nederland!

Het speelschema van de Nations League is als volgt:

14 juni
Nederland - Kroatië om 20:45 uur in Rotterdam

15 juni
Spanje - Italië om 20:45 uur in Enschede

18 juni
Nederland - Italië om 15:00 uur in Enschede

Kroatië - Spanje om 20:45 in Rotterdam

Fan Meeting Point Volkspark

Bezoek voorafgaand aan de wedstrijden het Fan Meeting Point in het Volkspark! Dit gratis evenement is voor iedereen te bezoeken, ook al heb je geen kaartje voor de wedstrijd. Op donderdag en zondag is het een groot feest bomvol activiteiten. In het stralende zonnetje kun je genieten van de muziek, je kunt meedoen aan sportactiviteiten en je kunt op de foto met de Nations League beker! Op beide dagen is er een groot podium met diverse DJ’s, waaronder DJ Dorato (bekend van Aspen Valley en Lucky), DJ Rob Rolefes (bekend van VroegZat) en Jeffrey Parmentier (bekend van rapper Sjaak). Naast DJ’s zijn er ook foodtrucks, bars met drinken, smoothies op diverse plekken in het park zijn er lounge plekken. Ook al ga je niet naar de wedstrijd, is dit ook voor jou een groot feest!

Op donderdag is het Fan Meeting Point open van 14:00 tot 21:00 uur. Op zondag kun je het Fan Meeting Point bezoeken tussen 10:00 en 16:00 uur. Kom ook langs en geniet van een fantastisch voetbalfeest!

Sport- en spelactiviteiten FMP

Sportaal organiseert speciaal voor kinderen een aantal sport- en spelactiviteiten vanwege de Nations League. Op donderdag 15 juni is tussen 15:00 en 17:30 uur een freerunparcours en een pumptrackbaan opgezet waar kinderen een workshop voor kunnen volgen. Meld je hier aan voor deze workshops.

Op zondag 18 juni organiseert Sportaal een 4x4 voetbaltoernooi voor kinderen in de categorieën O9 en O10. Tussen 10:00 en 14:00 uur zullen teams strijden tegen elkaar, met als hoofdprijs: kaartjes voor de troostfinale! Meld je hier aan met je team om mee te doen met het voetbaltoernooi.

Naast de activiteiten die Sportaal organiseert, zijn er ook sport- en spelactiviteiten voor iedereen! Speel tegen elkaar op een 3x3 voetbalveldje, doe mee met een potje 'Foot Volley' en meet je eigen schotkracht bij 'Power Shooting'.

Nations League Trophy Tour

De Nations League beker komt ook naar Enschede! Op maandag 12 en dinsdag 13 juni staat de beker op het Van Heekplein. Maak een unieke foto met de beker en het Enschede logo op de achtergrond, volledig in Nations League stijl! Op donderdag 15 juni staat de beker in het Fan Meeting Point in het Volkspark. Twee prachtige locaties om met de felbegeerde trofee op de foto te gaan.

Wanneer

-

Op de kaart

Meer leuke evenementen