navigatie overslaan

markt

Lentemarkt Landgoed Kaamps: Proef & Beleef het voorjaar!

  • morgen
  • 10:00- 17:00
  • gratis
  • Deurningen

Landgoed Kaamps staat bekend om haar heerlijke kaas- en zuivelproducten. Naast al dit lekkers, kun je Landgoed Kaamps ook een beleefboerderij noemen. Ieder seizoen valt er weer iets moois te beleven. Op 20 mei (2e pinksterdag) organiseren ze de jaarlijkse terugkerende Boer’n Lentemarkt.

De markt staat vol met smakelijke, eerlijke en mooie producten. Ruim 50 standhouders zullen hun prachtige producten aanbieden. Van kledingstukken tot lekkere hapjes, van praktische tot grappige producten, er is voor jong en oud iets leuks te vinden.

Tijdens de lentemarkt kun je ook een bezoekje brengen aan de belevingsboulevard. Hier kun je met eigen ogen de belangrijkste werkneemsters van het bedrijf zien, de koeien. Ook zij zijn deze dag hard aan het werk om de beste melk te produceren. Neem dan ook eens een kijkje bij de melkrobot om dit hele gebeuren live te zien. Natuurlijk zijn ook de medewerkers van de kaasmakerij deze dag aan het werk om al die melk om te zetten naar de heerlijkste kazen.

Graskaas

Vanaf 2e Pinksterdag kun je ook weer genieten van de heerlijke graskaas die bij Landgoed Kaamps te koop is. Op 13 april jongstleden zijn de Kaamps koeien voor het eerst naar buiten geweest. Van de eerste melk na het buiten zijn, is de graskaas gemaakt. Kom je het eerste stukje proeven?

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Op de kaart

Meer leuke evenementen