navigatie overslaan

Pinksterfeesten Bornerbroek 2023

  • 26 - 29 mei 2023
  • 00:00- 23:59
  • Bornerbroek

Tijdens de 40-jarige editie van de Pinksterfeesten Bornerbroek is er voor iedereen wat te doen. Van vrijdag tot en met maandag is het één en al feest in Bornerbroek. Overdag zijn er activiteiten voor jong en oud en 's avonds zijn er optredens van verschillende artiesten. Los goan in 't hart van Twente!

Gedurende het Pinksterweekend is het één en al feest in Bornerbroek. Vanaf vrijdag 26 tot en met maandag 29 mei vind je aan de Entersestraat in Bornerbroek de Pinksterfeesten. Dit jaar is ook nog eens een speciale editie, want de Pinksterfeesten bestaat 40 jaar! Dit betekent een bomvol programma met leuke activiteiten en diverse artiesten.

Zoals ieder jaar vind je op het Pinksterfeesten terrein een kermis en een feesttent. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo is er ieder jaar een traptrekkerrace, beachvolleybal toernooi en vogelschieten. Ook is er elke avond een speciaal muziekprogramma.

Het volledige programma is nog niet bekend gemaakt, maar hou vooral de website en social media kanalen in de gaten voor verdere informatie.

Wanneer

-
-
-
-

Prijzen

Op het terrein overdag is er geen entreeprijs. 's Avonds is er wel een entreeprijs bij de tent. De toegangsprijzen zijn nog niet bekend. Deze informatie volgt nog.

Op de kaart

Meer leuke evenementen