Ontmoet de imker bij het bijenhuis

Wil je meer weten over bijen? Bezoek dan eens het bijenhuis in arboretum Poort Bulten. Het bijenhuis is open en je kan zelfs in een kast kijken. Op onderstaande data is een imker aanwezig die je alles kan vertellen. We zetten de deur graag voor je open. Kom je kijken?

Wil je meer weten over bijen? Bezoek dan eens het bijenhuis in arboretum Poort Bulten. Het bijenhuis is open en je kan zelfs in een kast kijken. Op onderstaande data is een imker aanwezig die je alles kan vertellen. We zetten de deur graag voor je open. Kom je kijken? .

Kom d'r bij!

De imkervereniging Oldenzaal, het IVN Oldenzaal/Losser en omgeving en Natuurmonumenten werken samen aan de verbetering van de biodiversiteit. Zo zorgen de imkers voor de bijenvolken in het arboretum. Natuurmonumenten beheert het park zodat er voor insecten een goede leefomgeving is en de gidsen van het IVN vertellen er graag over. 

Op verschillende data zijn er imkers aanwezig bij het bijenhuis, bijvoorbeeld tijdens de Scharrelkidsdagen van het IVN. Je kunt er gratis naar toe, aanmelden voor een bezoek aan het bijenhuis hoeft niet. Wil je meedoen met andere activiteiten, bijvoorbeeld die van het IVN, kijk dan hier op hun website .

Wanneer

  • -

Locatie

Arboretum Poort Bulten, Infocentrum Natuurmonumenten

Adres
Lossersestraat 66, 7587 PZ De Lutte

Tip je vrienden

facebook twitter