navigatie overslaan

Rommelmarkt, kramen van ondernemers, live muziek, straattheater

Pinksterfestival Boekelo

  • 29 mei 2023
  • 11:00- 17:00
  • gratis
  • Boekelo

Het Pinksterfestival vindt plaats op 29 mei, Tweede Pinksterdag. Van 11.00 tot 17.00 uur staat er een divers aanbod van kramen in het centrum van Boekelo. Tevens is er live muziek en zijn er diverse straatartiesten aanwezig, waaronder een ballonkunstenaar en een karikaturist. Voor de jongste bezoekers is er een springkussen.
Aanmelden voor een kraam kan via www.ondernemendboekelo.nl.

Boekelo – De Boekelose Ondernemers Vereniging organiseert weer haar jaarlijkse Pinksterfestival. Het Pinksterfestival vindt plaats op 29 mei, Tweede Pinksterdag. Van 11.00 tot 17.00 uur staan de kramen in het centrum van Boekelo.

Het belooft een mooie dag te worden met een divers aanbod aan kramen en live entertainment. Zo zal dit jaar het marktplein worden omgetoverd tot Tiroler Biergarten met live muziek van Die Stadl Freunde. In het centrum zal verder een divers aanbod aan commerciële kramen zijn, waaronder sieraden, kleding en lekkernijen. Ook hebben de Boekelose ondernemers kramen en zijn diverse winkels deze dag geopend.

Ook de Rommelmarkt zal traditiegetrouw weer plaatsvinden. Dit jaar in een nieuwe opzet op en rondom het Bleekerijplein. Tevens zijn er diverse straatartiesten aanwezig, waaronder een ballonkunstenaar en een karikaturist en wordt de Rommelmarkt muzikaal opgeluisterd door een jeugdige DJ. Voor de jongste bezoekers is er een springkussen.

Nog deelnemen aan de Rommelmarkt of met een commerciële kraam? Aanmelden voor een kraam kan via www.ondernemendboekelo.nl.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Het evenement is gratis toegankelijk!

Meer leuke evenementen