navigatie overslaan

actief

Escape Tour Oldenzaal

 • 2 januari - 31 dec 2024
 • 09:00- 17:00
 • € 29,95

Heb je collega's of familieleden die wel houden van een cryptisch spelletje met een vleugje cultuur? Speel de Escape Tour en ontsnap als eerste uit de stad! € 29,95 per groep! Groepsgrootte 2-4 personen.

Direct boeken

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Moet ik per se starten op de aangegeven startlocatie?
  Jazeker. De game start op een centrale plek in de stad. Deze plek is zo bepaald dat de game perfect te spelen is. Zodra je het spel daadwerkelijk start, begint ook direct de tijd te lopen. Start je op een andere plek, dan kan het zijn dat je meer tijd kwijt bent aan het wandelen naar verschillende opdrachten, met als gevolg dat je niet binnen de 2 uur finisht.
 • Kan ik de game op elk moment van de dag spelen?
  Ja, je kunt zelf bepalen hoe laat je de game wilt gaan spelen. Je speelt de game op je eigen smartphone en er is geen begeleider aanwezig. Door alle instructies te volgen die je per mail ontvangt kan je de game starten wanneer je wilt. Wel kan het zo zijn dat sommige plekken laat op de avond minder goed toegankelijk zijn. Daarom adviseren wij de Escape Tour overdag of aan het begin van de avond te spelen.
 • Is deze game ook geschikt om de stad te verkennen?
  De game wordt gespeeld in het centrum van een stad. Op deze manier kun je op een interactieve manier de stad (her)ontdekken en uiteraard kom je langs de leukste plekjes
 • Is de tour geschikt voor alle leeftijden?
  De Escape Tour is gemaakt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Dit houdt in dat de raadsels en vragen al snel te moeilijk zijn voor kleine kinderen. Daarbij is de verhaallijn gebaseerd op de geschiedenis van de stad en de tekst is geschreven op de humor voor volwassenen. Toch vinden sommige kinderen het al heel leuk om af en toe een oplossing te zoeken of te navigeren met de smartphone (de game generatie), voor hen is het misschien leuk om mee te gaan. Toch blijkt uit onze ervaring dat het ook voor hen niet altijd leuk is om te doen.

Wanneer

-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 29,95

Per groep

Meer leuke evenementen