navigatie overslaan

actief

Fietstocht 'Geheim van Hades' [ ca. 15 km]

  • 30 mei 2023 - 31 dec 2024
  • 09:00- 17:00
  • € 17,95
  • Oldenzaal

Wil jij een leuk, avontuurlijk, sportief en georganiseerd uitje met je ouders, familie of vriendjes/vriendinnetjes? Dan is dit arrangement zeker iets voor jou!

Het Geheim van Hades is een ideale familieactiviteit die leuk is voor jong en oud. Je kunt de fietsspeurtocht alleen doen of in een kleine groep. Wij raden aan de speurtocht te doen met max. 6 personen. Het is een zeer geschikte activiteit voor een kinderfeestje of een uitje met het gezin.

Programma:

12.00 uur: Aankomst bij de Tourist Info Oldenzaal. Uitleg over het programma.

12.15 uur: Vertrek per fiets voor het "Geheim van Hades". Dit is een fietsspeurtocht waarbij je met behulp van GPS, internet en bewijsmateriaal een duister mysterie moet oplossen. Je hebt de mogelijkheid om thuis al te beginnen, maar om het geheim te ontrafelen zul je de bossen en een dorpje moeten verkennen. Er ontvouwt zich een bizar avontuur waarbij werkelijkheid en spelwereld door elkaar lopen! Kun jij dit mysterie ontrafelen?

14.30 uur: Terugkomst bij de Tourist info Oldenzaal in Oldenzaal. Hier kunnen de antwoorden nagekeken worden.

15.00 uur: Einde van de middag.

Uiteraard kunnen de tijden aangepast worden.

De kosten bedragen € 17,95 per groep. We raden aan per groep maximaal met maximaal 6 personen te fietsen.
Borg € 50,00 per groep.

Voor inlichtingen en boekingen kun je contact opnemen met Tourist info Oldenzaal via tel. 0541-514023 of

Arrangementen op maat

Een dagje uit met familie of vrienden, het personeel of met jouw vereniging? Dan is Oldenzaal, de Glimlach van Twente de juiste keuze! Oldenzaal heeft veel mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Informeer vrijblijvend.

Om het voor iedereen makkelijk te maken, zijn er een aantal arrangementen ontwikkeld die kant-en-klaar te boeken zijn. Maar wellicht wil je juist iets anders of een combinatie? Dan is dat geen probleem. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden tel. 0541-514023 of

Wanneer

30 mei - 24 dec 2023
  • dagelijks: - uur
-
-
-
-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 17,95

Prijs is per groep

Op de kaart

Meer leuke evenementen