navigatie overslaan

Kerstfair en kerstkoopzondag Losser

  • 17 dec 2023
  • 12:00- 17:00
  • Losser

Op (koop)zondag 17 december gaan de leden van Muziekvereniging DTKS het Raadhuisplein weer om toveren tot een sfeervol kerstlandschap met versierde kerstbomen, vuurkorven, kerstmannen en sfeerverlichting.

Kerstfair & kerstkoopzondag 17 december

Oergezellige kraampjes, brandende vuurkorven, een warm glaasje glühwein en een vleugje Dickens! Tijd - zondag 17 december van 12.00 - 17.00 uur

Even een kort overzicht wat er zoal te zien, te doen en ervaren is: Kramerie door het hele dorp en een uitgebreide kerstfair op het Raadhuisplein verzorgd door DTKS.

Boerenmarkt

De kramerie van de boerenmarkt is dit keer op 17 december tijdens de kerstmarkt. Doorgaans is de boerenmarkt op de laatste zaterdag van de maand. De boerenmarkt op de laatste zaterdag van de maand (30 december) vervalt. De eerste wintereditie van de boerenmarkt in 2024 vindt plaats op zaterdag 27 januari.

Raadhuisplein

Op het Raadhuisplein staat ook een groot podium waar verschillende dansgroepen en koren de bezoekers in de kerstsfeer brengen. Koopzondag - alle winkels en horeca met prachtige kerstetalages zijn tijdens deze dag geopend. Diverse kerstkoren brengen hun kerstliederen ten gehore door het hele dorp. Een prachtige kerst straattheater op stelten Holy Angel. Met een glimlach geven de Engelen hun Kerst- en Nieuwjaarsgroet. Betoverend verlichten zij het publiek, de straten, pleinen van onze Kersfair. Een helder baken in de donkere dagen van Kerstmis en het nieuwe jaar.

Schapen lopen door Losser

De schaapskooi van Mieke Boode maakt het kerstgevoel compleet.

Huis van de Kerstman

Het Ossehoes aan het Teylersplein is ingericht als huis van de Kerstman en is te bezichtigen. Hij is tijdens de Kerstfair aanwezig en ontvangt graag de kinderen.

Wandelende kerstfiguren

Door het hele dorp wandelen Kerstfiguren, rendieren, kerstbomen, sneeuwpoppen en kerstengelen. Zij delen een leuke kerstattentie uit aan de bezoekers van de kerstfair.

Böggelrieders & Daansers

Uiteraard mogen onze Losserse Böggelrieders met hun prachtige fietsen niet ontbreken.

Kleurwedstrijd

Uiteraard hebben we onze traditionele kleurwedstrijd. De link voor de kleurplaat vind je hieronder. Volgende week volgt er nog een publicatie in de Week van Losser en is de link te vinden op de socials.

Kleur en win

Wanneer

-

Op de kaart

Meer leuke evenementen